En torsdag

Postat av Johanna den 2012-09-27 17:51:39


Ja, så var snart denna dagen slut och vi tar oss en dag närmare helgen. Veckorna går riktigt fort nu, som vanligt när man är mitt uppe i en kurs. Så mycket att göra. Idag började jag dagen med att springa och testa nya klockan. Är mycket nöjd. Det är bra smidigt att ha en liten klocka än stora telefonen på armen och en lång sladd ivägen. Jag sprang faktiskt utan musik idag och det kändes bättre än jag trodde. Kändes som att man kunde fokusera mer på sig själv och slippa stressen som musik ibland ger. Kommer nog köra utan musik ett tag nu.
 
Efter en hel dags läsande hämtade jag en glad Leialus på förskolan. Dom hade hittat en superintressant mask som alla barnen samlats kring. Sen var Leia tvungen att hoppa i alla vattenpölarna med sina kompisar innan vi kunde bege oss hemåt. Det är kul nu när dom börjar prata och leka närmare varandra. Leia verkar trivas mycket bra i gruppen och det känns jättebra. Tyvärr har vi kommit in i en trotsperiod igen.. hujedamig..
 
Nu är pappan iväg och tränar handboll, imorn är det dags för match i sporthallen. Dit ska vi men jag undrar hur mycket av matchen vi kommer se. Tror Leia kommer ha rätt svårt att sitta still, hihi. Jag har precis kört lite styrka här hemma så nu är jag alldeles darrig i benen. Försöker komma igång igen, blev ett alldeles för långt uppehåll nu när skolan började. Har varit en riktig pärs det här med skolan men nu hoppas jag att det går åt det bättre.
 
Förresten, hann besöka Lindex också.. Och köpa ännu mer grejer. Har tydligen blivit väldigt bra på shopping på senare tid ;)
 
 
 

Allmänt | 0 k o m m e n t a r e r
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Till bloggens startsida


J O H A N N A

Du har hittat ännu en mammablogg!
Jag som skriver denna heter Johanna och har hunnit bli 22 år, är sambo och mamma till världens finaste prinsessa. Är otroligt svag för Kent, fredagsmys och vit inredning..

KONTAKT johannavictoria_@hotmail.com

♥ ♥ ♥
L E I A
född 8 december 2009

Efter en jobbig start i livet så njuter vi nu av varenda minut med varandra! På Leias topp-3 lista hamnar att lära sig gå, synas och göra allt man inte får.♥ ♥ ♥Sist postat

Förändrad
2013
Undrar ni va fan som händer?
3 underbara år!
En ny vecka
Godmorgon söndag!
Don't you worry
Tummen upp för H&Ms sportkläder
Inte bra
5 km senareKategorier

Allmänt
Bilder
Frågor och svar
Graviditeten
Mammabloggar
Nytt
Testar
Tips
Träning och hälsa
Tävlingar
Video
Vårt hem♥ ♥ ♥2 0 1 1
Januari · Februari · Mars · April
Maj · Juni · Juli · Augusti · September
Oktober · November · December2 0 1 0
Maj · Juni · Juli · Augusti · September
Oktober · November · December