Don't you worry

Postat av Johanna den 2012-10-06 18:11:52


 
Lilla hjärtat, från att ha räknat hennes ålder i månader (härliga tider) är det snart dags för ett 3-års kalas här hemma. Helt galet! Tycker tiden går sakta när jag tänker på hur länge jag har kvar på högskolan men sen ser jag på min dotter och ser att tiden ibland går lite för fort. Den här bilden är så härlig. Mina första månader som mamma. Halsbandet jag har på bilden köpte jag under de sista veckorna som gravid, jag hade det under förlossningen och under första månaderna som mamma. Nu ligger det i en speciell ask, sparat till Leia. Tro, hopp och kärlek ♥
 
Vår fina tjej har vid ett flertal tillfällen sagt att hon minsann också vill ha en lillebror. Kusiner och kompisar får lillebröder och jag tror Leia också vill ha en liten att klappa på. Det är svårt att förklara det där. Att man inte bara får en lillebror sisådär. Men snart hjärtat, snart.
 
Nu är pappan påväg hem och det känns skönt. Det har varit en jobbig dag. Sover dåligt nu och det är mycket oroliga och jobbiga tankar i huvudet nu. Som det lätt blir i tentatider. Ser fram emot morgondagens springstund. Älskar känslan av att vara helt slut. Brukar alltid hamna på hallgolvet när jag kommer hem, man pressar sig ju alltid lite extra sista i förhoppning att få ihop en bra tid. Måste bara fylla ipoden med lite bättre musik. Sist sprang jag till samma 3 låtar i fem kilometer. Det blev skapligt tjatigt :)
 
Hoppas ni haft en härlig dag och att ni får en mysig kväll. Jag ska njuta av att familjen äntligen är samlad, framför nya tv:n som inte riktigt vill göra som vi vill men stor är den iaf. Man får vara glad för det lilla.
 
 
 

Allmänt | 0 k o m m e n t a r e r
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Till bloggens startsida


J O H A N N A

Du har hittat ännu en mammablogg!
Jag som skriver denna heter Johanna och har hunnit bli 22 år, är sambo och mamma till världens finaste prinsessa. Är otroligt svag för Kent, fredagsmys och vit inredning..

KONTAKT johannavictoria_@hotmail.com

♥ ♥ ♥
L E I A
född 8 december 2009

Efter en jobbig start i livet så njuter vi nu av varenda minut med varandra! På Leias topp-3 lista hamnar att lära sig gå, synas och göra allt man inte får.♥ ♥ ♥Sist postat

Förändrad
2013
Undrar ni va fan som händer?
3 underbara år!
En ny vecka
Godmorgon söndag!
Don't you worry
Tummen upp för H&Ms sportkläder
Inte bra
5 km senareKategorier

Allmänt
Bilder
Frågor och svar
Graviditeten
Mammabloggar
Nytt
Testar
Tips
Träning och hälsa
Tävlingar
Video
Vårt hem♥ ♥ ♥2 0 1 1
Januari · Februari · Mars · April
Maj · Juni · Juli · Augusti · September
Oktober · November · December2 0 1 0
Maj · Juni · Juli · Augusti · September
Oktober · November · December