Då kör vi

Postat av Johanna den 2012-08-29 19:27:57


Imorgon är det dags för jobb igen. Två dagar på samma ställe känns riktigt bra. Sen vet jag inte när jag kommer kunna jobba igen. Vi har varit så bortskämda under vårt första år i skolan med endast två dagar på plats vilket har varit toppen jobbmässigt. Nu verkar vi få ett par tunga veckor. Mycket att göra men oj va spännande det ska bli! När kurserna drar igång vet jag hur snabbt veckorna går så snart är vi en termin närmare våra mål. Underbara tanke.

Vi har idag roat oss på stan. Mössa och vantar behövdes till lillan. Annars har vi tagit det lugnt. Leia är fortfarande förkyld och jag håller tummarna för att hon pallar dessa dagar på förskolan utan att få feber eller annat trist. Vore ju toppen om hon var sjuk på måndag när vi båda har upprop..

Nu väntar vi på vår älskade E som vi inte sett mycket av senaste dagarna. Blir lite onsdagsångest. Jag börjar kl 7 imorn, verkligen inget jag är van vid nu. Det är bara början.. Nästa vecka måste jag befinna mig på busstationen vid 7.15. Hejohå!


Allmänt | 2 k o m m e n t a r e r
Kommentarer
Postat av: Cissi - mamma till Emma och smurfen i magen

Känner likadant inför måndagen, Emma är småförkyld, men vore så typiskt om hon blev sjuk till måndag när jag har ultraljud, upprop och möte med handledare om graviditeten.. Och Marcus precis har nytt jobb...

Vad har ni för kurser nu? Vi inleder tydligen starkt med specialpedagogik..

Svar: Oj, hur långt var det du kommit? Vi börjar med två halvfartskuser sida vid sida.. lagom nöjd med det :P men om estetiska läroprocesser och teknik&natur. Kan bli riktigt spännande men känner att det kommer bli svårt med full närvaro nu såhär i början av hösten när alla baciller kommer.
Johanna Östblom

2012-08-29 @ 20:47:11
URL: http://nastanperfekt.blogg.se
Postat av: Cissi - mamma till Emma och smurfen i magen

Läse termin 4, så har några år kvar ;) mycket sena "kvällar" den här terminen så kommer bli tufft, tur att mormor och farmor kan hämta ibland

Svar: Ja det är verkligen tur att man kan få lite hjälp. Man måste bara våga be om det ibland :)
Johanna Östblom

2012-09-01 @ 18:10:18
URL: http://nastanperfekt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Till bloggens startsida


J O H A N N A

Du har hittat ännu en mammablogg!
Jag som skriver denna heter Johanna och har hunnit bli 22 år, är sambo och mamma till världens finaste prinsessa. Är otroligt svag för Kent, fredagsmys och vit inredning..

KONTAKT johannavictoria_@hotmail.com

♥ ♥ ♥
L E I A
född 8 december 2009

Efter en jobbig start i livet så njuter vi nu av varenda minut med varandra! På Leias topp-3 lista hamnar att lära sig gå, synas och göra allt man inte får.♥ ♥ ♥Sist postat

Förändrad
2013
Undrar ni va fan som händer?
3 underbara år!
En ny vecka
Godmorgon söndag!
Don't you worry
Tummen upp för H&Ms sportkläder
Inte bra
5 km senareKategorier

Allmänt
Bilder
Frågor och svar
Graviditeten
Mammabloggar
Nytt
Testar
Tips
Träning och hälsa
Tävlingar
Video
Vårt hem♥ ♥ ♥2 0 1 1
Januari · Februari · Mars · April
Maj · Juni · Juli · Augusti · September
Oktober · November · December2 0 1 0
Maj · Juni · Juli · Augusti · September
Oktober · November · December