Lilla Leian

Postat av Johanna den 2011-03-04 18:31:51Jag har vait hemma och vabbat idag. Eller, hemma har vi faktiskt inte varit. Vi har varit hos Leias farmor och farfar eftersom de nu börjat tapetsera och fixa i vår lägenhet. Hallen är första rummet ut så nu ser det rätt trist ut där. Inge vidare att behöva ha det så hela helgen men nu får vi bita ihop och helt enkelt hoppas att det går snabbt.

Åter till Leia, hon fick ju feber igår och spydde även på kvällen. Leias första magsjuka. Idag har det varit bättre på den fronten men istället har hon hög feber. Hon har haft 39.5 som minst under dagen, när alvedonen slutat verka. Hon vill varken äta eller dricka men lite har vi fått i henne. Hoppas på en bättre matdag imorgon.

Själv är jag förkyld. Det är det värsta med att jobba på förskolor. Igår lyckades jag även slå huvudet i en hyllkant mitt i den stressiga proceduren "slänga-in-tolv-blöta-overaller-i-två-små-torkskåp". Sån jäkla otur!

Hoppas på att Lillan piggnar till under helgen. Jag är så sugen på att gå en långpromenad med vår vagn nu när snön nästan är borta. Det var så längesen.

Allmänt | 0 k o m m e n t a r e r
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Till bloggens startsida


J O H A N N A

Du har hittat ännu en mammablogg!
Jag som skriver denna heter Johanna och har hunnit bli 22 år, är sambo och mamma till världens finaste prinsessa. Är otroligt svag för Kent, fredagsmys och vit inredning..

KONTAKT johannavictoria_@hotmail.com

♥ ♥ ♥
L E I A
född 8 december 2009

Efter en jobbig start i livet så njuter vi nu av varenda minut med varandra! På Leias topp-3 lista hamnar att lära sig gå, synas och göra allt man inte får.♥ ♥ ♥Sist postat

Förändrad
2013
Undrar ni va fan som händer?
3 underbara år!
En ny vecka
Godmorgon söndag!
Don't you worry
Tummen upp för H&Ms sportkläder
Inte bra
5 km senareKategorier

Allmänt
Bilder
Frågor och svar
Graviditeten
Mammabloggar
Nytt
Testar
Tips
Träning och hälsa
Tävlingar
Video
Vårt hem♥ ♥ ♥2 0 1 1
Januari · Februari · Mars · April
Maj · Juni · Juli · Augusti · September
Oktober · November · December2 0 1 0
Maj · Juni · Juli · Augusti · September
Oktober · November · December