Svar

Postat av Johanna den 2011-07-19 11:43:44


Jag måste bara höra med dig angående ditt beslut om att gifta sig. Du skriver att du inte är redo och att om du gifter dig ska det vara för alltid. Är det inte större att skaffa barn med någon än att gifta sig? Vill man inte leve resten av sitt liv med pappan tills sitt barn? är inte barn större än äktenskap?

När jag gifte mig sa folk, vad seriöst av er, men när vi fick våran dotter som enligt mig är så mycket större (det är ju för alltid, det binder oss samman för alltid) så sa folk inget om det. 

man kan alltid skilja sig och då behöver man inte längre vara tillsammans, men ett barn kommer alltid att föra er samman även om ni inte vill det. 

Så äktenskap för alltid- inte i allas fall
Barn- det är för alltid!


Tanken har också slagit mig. Jag har försökt svara på den här frågan men jag kan inte formulera mig på ett vettigt sätt utan att bli alltför privat.

Men skaffa barn kan du göra med vem som helst. En engångsgrej eller en kille man helt enkelt inte vill leva resten av livet med. Att gifta sig är att ta sitt förhållande till en högre nivå. Då ska man vara tillsammans resten av livet. Jag är inte mogen för att gifta mig än. Jag är bara 22 år, det är så mycket som kan hända än och därför vill jag inte ge något sånt löfte. Vi kommer alltid ha Leia ihop men det är inget måste att vi är ett par för det. Det är väl knappast något ovanligt med separerade föräldrar?

Jag älskar Emil och min förhoppning är att vi ska leva med varandra resten av livet. Jag vill ge Leia den uppväxt jag själv haft med en familj. Mamma, pappa och barn under samma tak. Det kan vi också göra utan en ring på fingret :)
Hoppas du förstår på ett ungefär hur jag tänker.

Frågor och svar | 4 k o m m e n t a r e r
Kommentarer
Postat av: felicia - 19 år och mamma

vad fint skrivit =) helt rätt!jag och min sambo gifter oss nog inte på 10 år eller nåt..vi vill spara något tills vi blir äldre och inte göra allt när vi är unga =)

2011-07-19 @ 13:28:00
URL: http://ettheltnyttliv.blogg.se/
Postat av: Sanna

Hade samma diskussion med en väninna för någon vecka sedan, känner precis likadant som du. Så det du skrev var bra formulerat.Kram Sanna

2011-07-20 @ 17:11:08
URL: http://mammasvardag.blogg.se/
Postat av: Filippa

Känner precis likadant som dig!

2011-07-21 @ 20:52:11
URL: http://liamochvi.blogspot.com
Postat av: Carro

Jag håller absolut med dig!!

Ska jag gifta mig ska jag nog vara närmare 30år och fortfarande vara tillsammans med den jag lever med nu. Annars får de nog vara :)

Att gifta sig tycker inte jag är nå speciellt, de är liksom bara ett "lyft" i förhållandet tycker jag.

2011-07-23 @ 11:59:27
URL: http://norbergcaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Till bloggens startsida


J O H A N N A

Du har hittat ännu en mammablogg!
Jag som skriver denna heter Johanna och har hunnit bli 22 år, är sambo och mamma till världens finaste prinsessa. Är otroligt svag för Kent, fredagsmys och vit inredning..

KONTAKT johannavictoria_@hotmail.com

♥ ♥ ♥
L E I A
född 8 december 2009

Efter en jobbig start i livet så njuter vi nu av varenda minut med varandra! På Leias topp-3 lista hamnar att lära sig gå, synas och göra allt man inte får.♥ ♥ ♥Sist postat

Förändrad
2013
Undrar ni va fan som händer?
3 underbara år!
En ny vecka
Godmorgon söndag!
Don't you worry
Tummen upp för H&Ms sportkläder
Inte bra
5 km senareKategorier

Allmänt
Bilder
Frågor och svar
Graviditeten
Mammabloggar
Nytt
Testar
Tips
Träning och hälsa
Tävlingar
Video
Vårt hem♥ ♥ ♥2 0 1 1
Januari · Februari · Mars · April
Maj · Juni · Juli · Augusti · September
Oktober · November · December2 0 1 0
Maj · Juni · Juli · Augusti · September
Oktober · November · December