Välkomnar ett sundare år

Postat av Johanna den 2011-12-30 17:31:27


Detta jullov har bara bestått av sjukdom. Leia och jag hade precis ögoninflammation och nu har lillan åkt på öroninflammation. På båda öronen. Så typiskt. Tycker så synd om henne och det gör så ont i våra hjärtan när vi måste tvinga i henne medicin på medicin. Dels mot öroninflammationen och dels mot den höga febern. Igår var den uppe i 40,6. Men hon är en kämpe ♥

Vi hoppas att natten gör gott och att hon mår bättre imorgon så att vi kan fira lite nyår. Annars får det bli lugnt på hemmaplan. Jag ser fram emot ett nytt år. Vi ska försöka leva lite mer sunt är tanken. Jag behöver verkligen bryta dåliga vanor för att må bra och trivas med mig själv igen. Dessutom mår kroppen riktigt dålig av att inte äta ordentligt. Ingen ork eller energi. Jättetrist.

Innan mammalivet

Allmänt | 7 k o m m e n t a r e r


Tips såhär en onsdag

Postat av Johanna den 2011-12-28 16:48:33


Fick precis ett mejl från Geggamoja att deras gråa jumpsuits kommit in igen. Jag köpte en till Leia när hon fyllde 2 år och är så nöjd! Den sitter alldeles perfekt och eftersom den har muddar i både ärmarna och ben är de lätt att vika upp och på så sätt kunna ha den länge.

Idag myser vi runt i just denna. Vi har haft besök, varit i lekparken och fått lite tid med varandra.


När vi ändå håller på att tipsa om bra grejer så måste jag skriva hur nöjd jag är med mitt stövelköp till Leia i höstas. Jag köpte ett par röda Algot från Vincent shoe store. Leia har älskat dom sen dag ett eftersom de är så lätta att ta på sig själv. Och jag kan inte annat än älska dom när det är nära nollgradigt och Leia har varma fötter efter utelek med dessa på. Kommer köpa ett nytt par varje år!

Allmänt | 4 k o m m e n t a r e r


Mellandagsrea

Postat av Johanna den 2011-12-26 19:09:54


Eftersom vi har "lov" just nu passade jag på att gå på mellandagsrean. Det var många år sen sist och jag hade förväntat mig en galen rea med galna människor. Det var tvärtom. Taskig rea och rätt dåligt med folk. Men vad gjorde det, jag lyckades ändå komma hem med ett par påsar. Det är verkligen rätt tid att unna sig massor med nya underkläder! Dessutom hade jag shoppat på Lindex rea på nätet och kunde hämta ut paketet i butiken. Väldigt smidigt.

Jacka och byxor från Lindex, helt förberedd för våren nu.

Fyndade strumpor på Po.p.

Nytt | 3 k o m m e n t a r e r


Dan före dag

Postat av Johanna den 2011-12-23 13:04:11


Regnet gjorde att denna lilla snö vi hade försvann.. trist! Det verkar inte bli någon vit jul i år. Alla verkar halvsjuka men jag hoppas så att det blir en trevlig julafton ändå. Förra året var denna dag tung men i år vill jag verkligen att vi ska få vara tillsammans. Allihop.

Min ögoninflammation blev värre under natten. Knappt så man vill se sig själv i spegeln idag.. Har varit och köpt ögondroppar och handsprit så att jag inte smittar någon annan. Har blivit förkyld också, det hör lite till. Men det går över, så länge jag kan stå på benen är jag nöjd.

Det ska slås in lite klappar, städa, fixa med kameror och allt annat som ska vara klart imorgon. Vi firar vår jul på tre ställen så det gäller att packa ordentligt.

Hoppas ni får en mysig kväll, kanske sitter ni liksom vi framför bingolotto :)

God Jul!


Allmänt | 4 k o m m e n t a r e r


Strax innan julafton..

Postat av Johanna den 2011-12-21 12:04:17


Och Leias nya vårjacka är här! Älskar färgerna. Nu kan det lika bra bli vår, vi är redo :)


Allmänt | 4 k o m m e n t a r e r


Smyger..

Postat av Johanna den 2011-12-17 16:37:39


Smyger in här ibland, mysigt att se att några fortfarande tittar in :) Hos oss är det nedräkning till julafton (och jullov) som gäller. Tiden går så fort och det har hänt så mycket sen sista inlägget. Leia har hunnit bli 2 underbara år och jag har snart gjort min första termin på högskolan. Bara 3 år kvar.

Hoppas att ni har det bra och att julstämningen är på topp! Vi får se när vi hörs nästa gång.. :)


Allmänt | 11 k o m m e n t a r e rTill bloggens startsida


J O H A N N A

Du har hittat ännu en mammablogg!
Jag som skriver denna heter Johanna och har hunnit bli 22 år, är sambo och mamma till världens finaste prinsessa. Är otroligt svag för Kent, fredagsmys och vit inredning..

KONTAKT johannavictoria_@hotmail.com

♥ ♥ ♥
L E I A
född 8 december 2009

Efter en jobbig start i livet så njuter vi nu av varenda minut med varandra! På Leias topp-3 lista hamnar att lära sig gå, synas och göra allt man inte får.♥ ♥ ♥Sist postat

Välkomnar ett sundare år
Tips såhär en onsdag
Mellandagsrea
Dan före dag
Strax innan julafton..
Smyger..Kategorier

Allmänt
Bilder
Frågor och svar
Graviditeten
Mammabloggar
Nytt
Testar
Tips
Träning och hälsa
Tävlingar
Video
Vårt hem♥ ♥ ♥2 0 1 1
Januari · Februari · Mars · April
Maj · Juni · Juli · Augusti · September
Oktober · November · December2 0 1 0
Maj · Juni · Juli · Augusti · September
Oktober · November · December