Monier

Postat av Johanna den 2010-09-24 19:26:47


Såhär beskriver Monier sig själva:
Monier är världsledande leverantör av material för tak. Samtidigt är vi ett väldigt lokalt företag som jobbar nära våra kunder och marknader.

Deras specialitet är taktegel och de har återförsäljare i hela landet. För er utanför Sveriges gränser finns de även i Finland, Norge, Danmark, Lettland, Litauen och Estland.

På Moniers hemsida kan du snabbt och enkelt få en kostnadsuppskattning på vad ditt nya tak skulle kosta. Där kan du i lugn och ro välja vilket slags tak du är ute efter och vilken panntyp, ytbehandling och färg du vill ha. Vill du därefter ha en offert skickas en förfrågan till en av deras förhandlare som sedan kontaktar dig. Enklare än så kan det knappast bli.

Dom har väldigt bra information om hur du vårdar ditt tak på bästa sätt, vad du ska titta efter och hur du ska ta hand om det. Det är lätt att läsa om hur man själv lägger ett tak om man är inne på det och känner man att det inte är aktuellt kan du lätt söka efter en takläggare där du bor som gör jobbet åt dig.

En riktigt bra sak på deras hemsida är deras stora fotogalleri. Där finns många bra bilder som ger en helhetsbild på hur taket ser ut. Perfekt om man som jag är otroligt velig och har svårt att bestämma sig. Här ser man hur det ser ut på husen och gör det lite lättare att välja.


Allmänt | 1 k o m m e n t a r e r
Kommentarer
Postat av: Matilda

bra skrivet :) Jag fick också den frågan på blogvertiser men fattade inte hur jag skulle kunna få ihop ett inlägg om TAK haha. Men du lyckades bra ser jag :)

2010-09-24 @ 23:14:39
URL: http://majbebis08.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Till bloggens startsida


J O H A N N A

Du har hittat ännu en mammablogg!
Jag som skriver denna heter Johanna och har hunnit bli 22 år, är sambo och mamma till världens finaste prinsessa. Är otroligt svag för Kent, fredagsmys och vit inredning..

KONTAKT johannavictoria_@hotmail.com

♥ ♥ ♥
L E I A
född 8 december 2009

Efter en jobbig start i livet så njuter vi nu av varenda minut med varandra! På Leias topp-3 lista hamnar att lära sig gå, synas och göra allt man inte får.♥ ♥ ♥Sist postat

Förändrad
2013
Undrar ni va fan som händer?
3 underbara år!
En ny vecka
Godmorgon söndag!
Don't you worry
Tummen upp för H&Ms sportkläder
Inte bra
5 km senareKategorier

Allmänt
Bilder
Frågor och svar
Graviditeten
Mammabloggar
Nytt
Testar
Tips
Träning och hälsa
Tävlingar
Video
Vårt hem♥ ♥ ♥2 0 1 1
Januari · Februari · Mars · April
Maj · Juni · Juli · Augusti · September
Oktober · November · December2 0 1 0
Maj · Juni · Juli · Augusti · September
Oktober · November · December