Förändrad

Postat av Johanna den 2013-06-19 14:14:27


Mycket har förändrats sen jag slutade blogga. Med mig. Jag är fortfarande tillsammans med Emil, vi firar förövrigt 6,5 år i helgen, och Leia är precis som en 3-åring ska vara. Men herregud. Om jag visste var allt gick snett för mig så skulle det vara lättare att somna på kvällarna. 
 
Jag ramlade in på en blogg där en tjej skrivit: "jag vet att jag är lycklig. Men jag kan bara inte känna det". Precis så känner jag mig. 
 

Allmänt | 0 k o m m e n t a r e r


2013

Postat av Johanna den 2013-06-01 20:28:28


 
Det har hunnit bli juni 2013. Jag har kämpat mig igenom varje månad, året kunde ha startat bättre. Men jag har snart gjort 2 år på högskolan vilket känns otroligt skönt! Snart är denna pärs över och livet kan börja "på riktigt". Det är en otrolig pärs att vara student.. Jag är just nu på praktik och det är mycket trevligt men jag är bra sliten efter dessa fyra veckor. 
 
Leia, som snart är 3,5 år gammal, längtar väldigt till sommaren. För det känns inte som sommaren riktigt är här? Kolmården och att bada är det som lockar. Som tur är har hon väldigt kul på förskolan tillsammans med sina kompisar medan jag kämpar på med praktiken. Det är inte alltid så lätt att få ihop teorin med praktiken. Men väldigt intressant.
 
Nu är det dags för fredagsmys!

Allmänt | 2 k o m m e n t a r e rTill bloggens startsida


J O H A N N A

Du har hittat ännu en mammablogg!
Jag som skriver denna heter Johanna och har hunnit bli 22 år, är sambo och mamma till världens finaste prinsessa. Är otroligt svag för Kent, fredagsmys och vit inredning..

KONTAKT johannavictoria_@hotmail.com

♥ ♥ ♥
L E I A
född 8 december 2009

Efter en jobbig start i livet så njuter vi nu av varenda minut med varandra! På Leias topp-3 lista hamnar att lära sig gå, synas och göra allt man inte får.♥ ♥ ♥Sist postat

Förändrad
2013Kategorier

Allmänt
Bilder
Frågor och svar
Graviditeten
Mammabloggar
Nytt
Testar
Tips
Träning och hälsa
Tävlingar
Video
Vårt hem♥ ♥ ♥2 0 1 1
Januari · Februari · Mars · April
Maj · Juni · Juli · Augusti · September
Oktober · November · December2 0 1 0
Maj · Juni · Juli · Augusti · September
Oktober · November · December