Lycka!

Postat av Johanna den 2012-09-14 14:48:16


Har precis druckit en Celsius och känner mig smått lycklig. Denna dryck får verkligen fart på en! Perfekt såhär på eftermiddagen. Rekommenderar smaken apelsin, rekommenderar inte colan. Har suttit och tittat på presskonferensen med Johan & Martin, såg ni? Att det hela fick ett lycklig slut är ju fantastiskt. Man blir oerhört tacksam över vad man har. Så oerhört tacksam och lycklig att jag har Leia och Emil i mitt liv, och ja, hela min familj såklart! Vi har det bra!
 
Annars är jag också glad över att ha köpt ett par vinterskor till Leia. Ett par Kavat Defender blev det. Så lustigt att jag försökte få Leia att prova en sån sko idag, hon totalvägrade. Och så hittar jag en tjej på facebook som säljer ett par nya för en bra peng. Hoppas lillan tar på sig dom när snön väl kommer. Leia har inte börjat vägra kläder och sånt än och det hoppas jag hon hoppar över. Hon väljer aldrig kläder heller, jag lägger fram det hon ska ha och så kör vi på det. Nåt klädintresse för hennes del kan gott vänta till tonåren. Jag är ganska bra på att fylla hennes garderob själv :)
 
Snart kommer min älskade sambo hem och vi får äntligen fredagsmysa allihop. Vardagarna bjuder inte på mycket mys nu när skola/handboll är igång. Och jag ska inte skylla allt på honom, det är faktiskt jag som går och lägger mig runt nio varje kväll. Trött mamma! Jag må ha blivit gammal, men jag värderar 8 timmars sömn högt. Det är inte lätt att vara student/mamma om man inte är utvilad. 
 
 
"Jag tycker om Kasper och Lion" sa Leia idag när vi under en bilfärd gick igenom hur många kusiner hon har. Ett helt gäng (grabbar) har det blivit och fler ska det bli. ♥

Allmänt | 0 k o m m e n t a r e r
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Till bloggens startsida


J O H A N N A

Du har hittat ännu en mammablogg!
Jag som skriver denna heter Johanna och har hunnit bli 22 år, är sambo och mamma till världens finaste prinsessa. Är otroligt svag för Kent, fredagsmys och vit inredning..

KONTAKT johannavictoria_@hotmail.com

♥ ♥ ♥
L E I A
född 8 december 2009

Efter en jobbig start i livet så njuter vi nu av varenda minut med varandra! På Leias topp-3 lista hamnar att lära sig gå, synas och göra allt man inte får.♥ ♥ ♥Sist postat

Förändrad
2013
Undrar ni va fan som händer?
3 underbara år!
En ny vecka
Godmorgon söndag!
Don't you worry
Tummen upp för H&Ms sportkläder
Inte bra
5 km senareKategorier

Allmänt
Bilder
Frågor och svar
Graviditeten
Mammabloggar
Nytt
Testar
Tips
Träning och hälsa
Tävlingar
Video
Vårt hem♥ ♥ ♥2 0 1 1
Januari · Februari · Mars · April
Maj · Juni · Juli · Augusti · September
Oktober · November · December2 0 1 0
Maj · Juni · Juli · Augusti · September
Oktober · November · December