Fredag!

Postat av Johanna den 2012-06-01 10:04:20


Ja, även om halsflussen förstör hela fredagsmyset så är det rätt trevligt med fredagar. Jag har precis sagt hejdå till Leia som åkt med sin pappa till busfabriken. Oj va laddad hon var! Hon har gått och sjungit låten på busfabriken hela morgonen och vi har pratat om detta hela veckan. Perfekt att dom prickade in en regnig dag också.

Jag borde verkligen sätta mig med uppsatsen men det är svårt att fokusera när man oroar sig för varje gång man måste svälja och lever på saftsoppa. Haha, jag dör lite grann. Jag är så trött och frustrerad på att ha ont. Nästa vecka är de enda dagarna som Emil har sommarlov, sen jobbar han resten av sommaren. Om jag då måste sitta med min jäkla uppsats.. det blir då ingen bra start på sommaren. Då blir det uppesittarkvällar :)

Jag har beställt nya sängkläder på morgonen. Jo minsann, här unnas det. Igår hämtade jag även ut ännu ett paket från Lindex. Älskar Lindex! Leia fick ett tunt skönt linne och jag fick underkläder, shorts och linne. Det är fortfarande kaos i min garderob med plagg från M ner till XS. Då har jag ändå tre-fyra stora påsar med kläder som ska till myrorna och en påse med kläder jag hoppas att nån annan vill ha.

Gripsholm Sandhamn

Nytt | 0 k o m m e n t a r e r
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Till bloggens startsida


J O H A N N A

Du har hittat ännu en mammablogg!
Jag som skriver denna heter Johanna och har hunnit bli 22 år, är sambo och mamma till världens finaste prinsessa. Är otroligt svag för Kent, fredagsmys och vit inredning..

KONTAKT johannavictoria_@hotmail.com

♥ ♥ ♥
L E I A
född 8 december 2009

Efter en jobbig start i livet så njuter vi nu av varenda minut med varandra! På Leias topp-3 lista hamnar att lära sig gå, synas och göra allt man inte får.♥ ♥ ♥Sist postat

Förändrad
2013
Undrar ni va fan som händer?
3 underbara år!
En ny vecka
Godmorgon söndag!
Don't you worry
Tummen upp för H&Ms sportkläder
Inte bra
5 km senareKategorier

Allmänt
Bilder
Frågor och svar
Graviditeten
Mammabloggar
Nytt
Testar
Tips
Träning och hälsa
Tävlingar
Video
Vårt hem♥ ♥ ♥2 0 1 1
Januari · Februari · Mars · April
Maj · Juni · Juli · Augusti · September
Oktober · November · December2 0 1 0
Maj · Juni · Juli · Augusti · September
Oktober · November · December