Fredag

Postat av Johanna den 2012-07-13 15:24:40


Äntligen fredag igen! Det har varit en toppendag hittills. Leia har varit hos sin farmor och farfar och busat hela förmiddagen. Så härligt att höra hennes skratt när man kommer. Hon trivs så himla bra där. Så mycket skoj att göra. Därför somnade hon gott i bilen påväg hem och ligger nu i sin säng och sover. Bäst att ladda inför kvällens fredagsmys. När den här mamman fick lite barnledigt passade hon på att gå på stan. Minns knappt senast jag gick där själv för att köpa kläder till mig själv. Tror det var 2010 när farmor barnvaktade bebisleia så jag fick köpa kläder som passade den nya mediumkroppen. 
 
Hittade lite grejer så jag är riktigt nöjd. Tragiskt dock att jag spontant börjat titta på höstkläder till både mig och Leia. Sommaren kan inte vara slut, den har ju knappt börjat känns det som. Jag funderar på att prova nån ny skaljacka till Leia i höst. Tyckers Kappahl jackor också är riktigt fina. Men, det får faktiskt vänta. 
 
Jag har senaste veckan, efter att ha slutat äta gottis varje dag, varit så oändligt törstig att jag var tvungen att googla på det. Man ska inte googla sjukdomar, det kan aldrig sluta bra. Men jag har aldrig druckit så mycket vatten som jag gör nu. Måste dricka hela tiden. Hoppas det ger sig.
 
Familjen! Om det är någon som vill ha den här väggsaken så hör av er. Vill bli av med den snarast!
 

Allmänt | 0 k o m m e n t a r e r
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Till bloggens startsida


J O H A N N A

Du har hittat ännu en mammablogg!
Jag som skriver denna heter Johanna och har hunnit bli 22 år, är sambo och mamma till världens finaste prinsessa. Är otroligt svag för Kent, fredagsmys och vit inredning..

KONTAKT johannavictoria_@hotmail.com

♥ ♥ ♥
L E I A
född 8 december 2009

Efter en jobbig start i livet så njuter vi nu av varenda minut med varandra! På Leias topp-3 lista hamnar att lära sig gå, synas och göra allt man inte får.♥ ♥ ♥Sist postat

Förändrad
2013
Undrar ni va fan som händer?
3 underbara år!
En ny vecka
Godmorgon söndag!
Don't you worry
Tummen upp för H&Ms sportkläder
Inte bra
5 km senareKategorier

Allmänt
Bilder
Frågor och svar
Graviditeten
Mammabloggar
Nytt
Testar
Tips
Träning och hälsa
Tävlingar
Video
Vårt hem♥ ♥ ♥2 0 1 1
Januari · Februari · Mars · April
Maj · Juni · Juli · Augusti · September
Oktober · November · December2 0 1 0
Maj · Juni · Juli · Augusti · September
Oktober · November · December