Alldeles tomt

Postat av Johanna den 2012-07-15 19:52:02


Här sitter jag i lugnet. Leia är med sin pappa på cirkus och jag njuter av att vara ensam hemma. Det är något jag saknar nu när jag är ledig från skolan. Det är så lugnt och skönt. Man får göra lite som man vill. Vi har idag donat lite hemma. Äntligen har det kommit upp lite saker på väggarna, nu är vi pågång! Nu måste jag bara skaffa lite fotopapper så jag kan skriva ut bilder att sätta i ramarna. Bilder på detta finns såklart på Instagram.
 
Jag passade på att springa en sväng efter en fika hos min pappa. 5,6 km blev det och det kändes. Jag varierar väldigt snabbt och mycket mellan att vara nära döden och att känna mig starkare än nånsin. Känner mig fortfarande lite ur balans men jag kämpar vidare.
 
Nu ska jag slappa i soffan tills familjen kommer hem. Ser fram emot en ledig vecka med Leia. Jag hoppas på ett bättre humör på den lilla och att vi hittar på en massa skoj. Det känns så tomt att vara utan Emil så mycket i veckorna. Helgerna är toppen men tycks alltid bestå av regn så några dagar på stranden har vi inte fått till än. 
 
 

Allmänt | 2 k o m m e n t a r e r
Kommentarer
Postat av: Natalia

sv: Isa kör med nappflaska med vatten istället. Hon hatade alltid napp som bebis och blev jättesur när hon började suga på den och det varken kom mat eller vatten ur den =) Men ja, vilken skillnad det är på nattningarna nu när Filip tar napp! Rena lyxen!

2012-07-15 @ 21:32:28
URL: http://omisbelle.blogspot.com
Postat av: Cissi - mamma till Emma och gravid med liten

Så skönt med egentid! Saknar verkligen också den tiden under sommaren, man är allt lite bortskämd som student!

Svar: Ja verkligen. Dock känner jag att jag jobbat bort de flesta såna dagar under våren men nu i höst måste jag nog fokusera mer på mig själv och skolan.
Johanna Östblom

2012-07-16 @ 09:07:30
URL: http://nastanperfekt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Till bloggens startsida


J O H A N N A

Du har hittat ännu en mammablogg!
Jag som skriver denna heter Johanna och har hunnit bli 22 år, är sambo och mamma till världens finaste prinsessa. Är otroligt svag för Kent, fredagsmys och vit inredning..

KONTAKT johannavictoria_@hotmail.com

♥ ♥ ♥
L E I A
född 8 december 2009

Efter en jobbig start i livet så njuter vi nu av varenda minut med varandra! På Leias topp-3 lista hamnar att lära sig gå, synas och göra allt man inte får.♥ ♥ ♥Sist postat

Förändrad
2013
Undrar ni va fan som händer?
3 underbara år!
En ny vecka
Godmorgon söndag!
Don't you worry
Tummen upp för H&Ms sportkläder
Inte bra
5 km senareKategorier

Allmänt
Bilder
Frågor och svar
Graviditeten
Mammabloggar
Nytt
Testar
Tips
Träning och hälsa
Tävlingar
Video
Vårt hem♥ ♥ ♥2 0 1 1
Januari · Februari · Mars · April
Maj · Juni · Juli · Augusti · September
Oktober · November · December2 0 1 0
Maj · Juni · Juli · Augusti · September
Oktober · November · December