Det var det de..

Postat av Johanna den 2012-08-19 19:28:51


Så var helgen åter slut. Alltid lika trist. Men jag ser verkligen fram emot veckan som kommer. Har än så länge två dagars jobb framför mig. Tror inte det kommer trilla in alltför mycket mer så jag och Leia tänkte göra ett besök på Kolmården. Hon längtar efter att få klappa getterna igen. Nu är skolstarten nära så det känns helt okej att ta det lite lugnt. 
 
Imorgon drar även hösten igång på Friskis. Efter att ha pusslat ihop min träning utefter Emils träning så kommer jag iallafall kunna gå på ett pass denna vecka. Om jag har tur och kan hitta en barnvakt så kanske två. Det är nu jag starkt ogillar Emils handboll. Jag kan inte välja vilka pass jag vill gå på utan får ta det lilla som finns när han kan ha Leia. Riktigt skit.. Det blir istället tidiga mornar för att springa/promenera och köra styrka hemma de kvällar han är borta.
 
Stackars Leia fick gå till frisör Mamma idag. Med majskrokar som muta satt hon ganska still. Tills jag skulle klippa, då ryckte hon bort håret och det blir ett gäng olika längder på håret i nacken. Sjukt snyggt! Nu är hon korthårigare än hon varit på mycket länge och det kommer nog underlätta en hel del. Lilla plutten sitter nu och sover i soffan med paddan i knät. Helt slut efter att ha lekt i lekparken och hos farmor&farfar.
 
Då - långhårig

Allmänt | 0 k o m m e n t a r e r
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Till bloggens startsida


J O H A N N A

Du har hittat ännu en mammablogg!
Jag som skriver denna heter Johanna och har hunnit bli 22 år, är sambo och mamma till världens finaste prinsessa. Är otroligt svag för Kent, fredagsmys och vit inredning..

KONTAKT johannavictoria_@hotmail.com

♥ ♥ ♥
L E I A
född 8 december 2009

Efter en jobbig start i livet så njuter vi nu av varenda minut med varandra! På Leias topp-3 lista hamnar att lära sig gå, synas och göra allt man inte får.♥ ♥ ♥Sist postat

Förändrad
2013
Undrar ni va fan som händer?
3 underbara år!
En ny vecka
Godmorgon söndag!
Don't you worry
Tummen upp för H&Ms sportkläder
Inte bra
5 km senareKategorier

Allmänt
Bilder
Frågor och svar
Graviditeten
Mammabloggar
Nytt
Testar
Tips
Träning och hälsa
Tävlingar
Video
Vårt hem♥ ♥ ♥2 0 1 1
Januari · Februari · Mars · April
Maj · Juni · Juli · Augusti · September
Oktober · November · December2 0 1 0
Maj · Juni · Juli · Augusti · September
Oktober · November · December