AAAAAH!

Postat av Johanna den 2010-06-12 09:13:40


JAG ÄR SÅ JÄVLA BRA!

Ibland måste man faktiskt hylla sig själv lite. Jag har nämligen precis stått på crossen och kört 10 km. Kan hända att någon har dåligt samvete över godispåsen igår, haha. Så nu sitter jag här, trött och dyngsur. Ska bli skönt med en dusch.

Jag kände mig oförskämt motiverad idag. Jag älskar crosstrainern, den är perfekt när man inte har ork eller lust att dra ut och springa. Jag brukar alltid ställa den på 30 minuter men känner att då kan man lika gärna slöa sig igenom dessa så idag ställde jag in den på 10 km och dessa var jag tvungen att ta mig igenom. Mycket bättre! Skönt att inte riktigt veta hur många minuter det är kvar.

Jag kör alltid med iPoden i öronen och börjar alltid med fartfylld musik, sån man gärna vill dansa till. Då får man alltid extra energi. Men mot slutet brukar jag byta mot Kent (favoriterna) eftersom man då är helt slut och håller på att dö och då behöver man sin favoritmusik så man kan fokusera på nåt annat. Jag brukar tänka på alla konserter vi vart på och sett dom live. Funkar bra!

Nu måste jag bara försöka äta lite bättre annars står vikten still. Jag vill verkligen få bort de sista 2-3 kilona nu. Kämpa!

Januari

Träning och hälsa | 0 k o m m e n t a r e r
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Till bloggens startsida


J O H A N N A

Du har hittat ännu en mammablogg!
Jag som skriver denna heter Johanna och har hunnit bli 22 år, är sambo och mamma till världens finaste prinsessa. Är otroligt svag för Kent, fredagsmys och vit inredning..

KONTAKT johannavictoria_@hotmail.com

♥ ♥ ♥
L E I A
född 8 december 2009

Efter en jobbig start i livet så njuter vi nu av varenda minut med varandra! På Leias topp-3 lista hamnar att lära sig gå, synas och göra allt man inte får.♥ ♥ ♥Sist postat

Förändrad
2013
Undrar ni va fan som händer?
3 underbara år!
En ny vecka
Godmorgon söndag!
Don't you worry
Tummen upp för H&Ms sportkläder
Inte bra
5 km senareKategorier

Allmänt
Bilder
Frågor och svar
Graviditeten
Mammabloggar
Nytt
Testar
Tips
Träning och hälsa
Tävlingar
Video
Vårt hem♥ ♥ ♥2 0 1 1
Januari · Februari · Mars · April
Maj · Juni · Juli · Augusti · September
Oktober · November · December2 0 1 0
Maj · Juni · Juli · Augusti · September
Oktober · November · December