En måndag på IKEA

Postat av Johanna den 2010-04-05 18:41:22
Fröken Bus hade turen att få slippa IKEA och istället spendera tid med sin farbror och faster. Mycket kul för henne. Jag och Emil åkte mot IKEA och tro det eller ej, vi var inte ensamma. Hur mycket folk som helst! Dessutom är väl 40 % av alla som besöker IKEA gravida. Var man än tittar ser man en stor gravidmage. Jag vill ocksååå.. om sisådär 5 år :)Den här hallbänken fick jag nästan ihop själv. Två skruvar var Emil tvungen att hjälpa mig med. Bittert. Jag som var så nära! Det blev denna, en byrå och ett matbord köpt idag. Plus lite grejer så att vi kan börja barnsäkra här hemma och skedar nu när Leian ska få prova på lite mat.Före och efter. Vi ska köpa några dynor att ha på bänken så det blir ännu mer hemtrevligt. Kan Leian sitta där när vi ska ta på henne skorna. Så mysigt!Nu ska vi bara försöka hitta något att ersätta den här otroligt fula hatthyllan med. Vi har en mindre hatthylla i förrådet men den är så liten. Ska se om jag kan komma på nåt bättre.

Vårt hem | 0 k o m m e n t a r e r
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Till bloggens startsida


J O H A N N A

Du har hittat ännu en mammablogg!
Jag som skriver denna heter Johanna och har hunnit bli 22 år, är sambo och mamma till världens finaste prinsessa. Är otroligt svag för Kent, fredagsmys och vit inredning..

KONTAKT johannavictoria_@hotmail.com

♥ ♥ ♥
L E I A
född 8 december 2009

Efter en jobbig start i livet så njuter vi nu av varenda minut med varandra! På Leias topp-3 lista hamnar att lära sig gå, synas och göra allt man inte får.♥ ♥ ♥Sist postat

Förändrad
2013
Undrar ni va fan som händer?
3 underbara år!
En ny vecka
Godmorgon söndag!
Don't you worry
Tummen upp för H&Ms sportkläder
Inte bra
5 km senareKategorier

Allmänt
Bilder
Frågor och svar
Graviditeten
Mammabloggar
Nytt
Testar
Tips
Träning och hälsa
Tävlingar
Video
Vårt hem♥ ♥ ♥2 0 1 1
Januari · Februari · Mars · April
Maj · Juni · Juli · Augusti · September
Oktober · November · December2 0 1 0
Maj · Juni · Juli · Augusti · September
Oktober · November · December