Alltid skönt med sovmorgon!

Postat av Johanna den 2010-04-30 09:58:24


Upp klockan 5, det ger verkligen en bra start på dagen! Nej usch! Känns som om hela dagen är förstörd och jag är på riktigt dåligt humör. Somnade sent igår och vaknade av att Leia låg och pratade/skrek i soffan med sin pappa. Så då fick jag pallra mig upp så att Emil fick sova lite till.

Pappa lekte fotograf imorse och här är resultatet. En söt tjej!

"Men mamma, jag är inte trött".

Nu har hon äntligen somnat och jag ska passa på att vakna till och fixa iordning mig. Ikväll ska vi kolla på en eld i mina gamla trakter. Ska bli mysigt! Hoppas inte det blir massa smällare för det känns inte så bebisvänligt.

Nej, nu ska här sminkas! :)

Allmänt | 2 k o m m e n t a r e r


Nu vet jag allt om dig minsann

Postat av Johanna den 2010-04-29 21:29:55


Kollade ni också på Kungen? Sjukt spännande ju!

Det blidde en liten promenad när Emil kom hem och väldigt trött i benen blev jag. Leia slog rekord ikväll med att vara vaken till 21. Hoppas hon sover hela natten nu så jag slipper gå upp. Anar att jag ändå kommer sitta här runt kl 3 inatt, hihi.

Hörreni, nångång tror jag mig ha sett topplistor i bloggar.. alltså topplistor över ens stads bloggar. Typ de mest besökta bloggarna i Eskilstuna. Förstår ni? Har jag drömt detta eller kan jag bara inte hitta? Vore så kul att se vilka människor härifrån som bloggar.

Imorgon händer det grejer. På förmiddagen ska jag & Leian gå till Stadium och leta efter en tjocktröja till mig. Sen hoppas vi på en dejt med min vän Katrin och hennes lille kille. Sen slutar vår älskade pöjk tidigare än vanligt! Mycket bra dag alltså!

Annars i helgen blir det fotboll, kalas, grillande och kanske ett besök på barnbasaren.

Allmänt | 2 k o m m e n t a r e r


Tyst och skönt

Postat av Johanna den 2010-04-29 11:49:06Video | 3 k o m m e n t a r e r


Jag får inte nog

Postat av Johanna den 2010-04-29 11:41:43


Jag kan fota Leia i timmar. Jag kan inte få nog! Vår fina tjej.

Ingen som är intresserada av två vita sängbord? Från Mio. Vi måste bli av med dom!

Allmänt | 6 k o m m e n t a r e r


Så skönt!

Postat av Johanna den 2010-04-29 08:08:34


Inatt har jag sovit så bra! Och så hårt! Underbart.
Leia och Emil ligger fortfarande och sover. Jag sitter och tittar på Lex Alonso om Sofie vars son Victor gick bort.. ja, ingen har väl missat detta. Att hon inte fick pengar för att hon inte infann sig på arbetsförmedlingen dagen efter. Uschofy.

Allmänt | 3 k o m m e n t a r e r


Vad är det för fel på mig?!

Postat av Johanna den 2010-04-28 15:09:50


Någonting är fel. Mycket fel!

Några blir kära på tv - jag gråter
Leia drar på sitt charmigaste leende - jag gråter
En liten tjej på tv, tänker "snart är Leia så stor" - jag gråter

Jag gråter åt allt! Det finns ingen hejd på det hela. Vad är det frågan om?!

Nu väntar jag på att Leia ska somna inne i sitt rum så att jag får dagens första egentid. Då ska här tittas på Andra Avenyn, så spännande!

På eftermiddagen har vi varit borta vid Påljungan och handlat. Leia var mycket snäll och verkar trivas bra i nya vagnen. Dock så är det ju mission impossible att klä sitt barn dessa tider. Idag drog jag på henne fleeceoverallen och ångrade mig på påvägen dit. Det blev jättevarmt så jag knäppte upp hela overallen o av med mössan. Påvägen hem däremot vart det svinkallt och allt & lite till åkte på. Så i slutändan är jag glad att jag alltid klär Leia (och mig själv) alldeles för varmt :)

Förresten ligger det ju ett jättemysigt fik där borta, där ska jag banne mig fika nångång!

Nu ska jag försöka söva lilla pluttan så att hon orkar vara vaken till 19 ikväll :)


Världens finaste ♥

Allmänt | 6 k o m m e n t a r e r


Mitt i natten

Postat av Johanna den 2010-04-28 03:51:41


Här sitter jag mitt i natten. Detta är faktiskt andra gången jag är uppe inatt. Leia vaknade redan innan klockan blivit 12. Det har inte hänt på hur länge som helst! En väldigt konstig natt.. jag har svårt att sova och Leia likaså. Just nu ligger hon och munpruttar i sin säng. Känns lovande..

Jag tror hon känner på sig nåt. Jag låg och vred & vände på mig mellan 23-00. Kunde inte somna, låg och tänkte att "snart vaknar leia, snart.. jag kommer inte hinna somna innan hon vaknar". Och precis när jag nästan slumrar till så vaknar hon. Skumt.

Jag kommer nog utnyttja hennes sovstunder under dagen till att själv sova. Sängen ser otroligt lockande ut nu.

Allmänt | 3 k o m m e n t a r e r


Problem, problem

Postat av Johanna den 2010-04-27 21:39:22


Vi har ett stort problem. Lilla damen här hatar solen, minsta lilla gör henne förbannad. Sufletten på vagnen hjälper föga när solen lyser rakt in. Hur gör ni?! Jag skulle vilja ha som en förlängning på sufletten. Nu! Man kan ju inte vara ute annars. Eller ska jag alltid gå med vagnen baklänges? Lustigt.


Allmänt | 13 k o m m e n t a r e r


Äntligen kan jag!

Postat av Johanna den 2010-04-27 17:13:34


Nu har jag äntligen förstått hur man bränner ut videos till dvd. Gud va kul att kunna titta på gamla videos på Leia på tvn. Ikväll ska jag bränna ut alla videos vi har för det här med datorer litar jag inte på :) Lillan är redan trött men när Emil kommer hem ska hon få bada. Även det ska filmas.

Förövrigt, är det bara jag som fått en väldigt liten summa föräldrapenning denna månad?

Allmänt | 4 k o m m e n t a r e r


En tisdag

Postat av Johanna den 2010-04-27 09:33:34


Godmorgon!

Leia var inge vidare schyst imorse. Hon låg brevid mig i våran säng men verkade inte alls vilja sova sen hinner man knappt gå upp med henne för att hon faktiskt ska sova. Så nu ligger hon i sin säng och sover sött medans jag är vaken. Ska passa på att duscha så att vi kan ta en promenad efter lunchen. Jag är så jäkla peppad att gå ner sista halvkilot nu!! Ska bli väldigt spännande att ställa sig på vågen nästa vecka :)


Allmänt | 7 k o m m e n t a r e r


Brr

Postat av Johanna den 2010-04-26 19:59:30


Är helt frusen. Har varit ute och gått på kvällen, utan Leia och utan karl. Ca 5.8 km kom jag upp i. Nu ligger Leia och sover & jag hann inte pussa på henne. Trist.. Nu ska jag mysa i soffan och titta på Top Model! Det blir tända ljus, varm oboy och ett varmt täcke. :)

Allmänt | 4 k o m m e n t a r e r


Svar på frågorna

Postat av Johanna den 2010-04-26 12:13:09


Milla undrade:
Kul med frågestund! Då undrar jag hur ni delar upp föräldradagarna? Och så undrar jag vad händer sen - alltså vad har du för framtidsplaner?

Hur vi gör med föräldradagarna är än så länge ovisst. Om jag kommer in på min utbildning i höst kommer Emil vara föräldraledig då. Annars får han vara ledig när jag hittat ett jobb. Mina planer är att så fort som möjligt börja utbilda mig för att sen få fast jobb, köpa villa och förhoppningsvis göra Leia till storasyster. Den här villan får gärna ta oss ifrån Nyköping.

zandra undrade:
Har du några tips till mig innan förlossningen ?? tex, något spceilt man ska ha i bb väskan? mm :) hur känns de att vara mamma nu då?

Jag är ingen bra person att fråga om förlossningen känner jag, men mitt tips är framförallt att våga ställa krav. Under förlossning ska man kräva att få veta vad som händer, oavsett om det är bra eller dåligt. På BB ska man kräva den hjälp man behöver, både med sig själv och barnet. Jag vågade inte fråga efter saker, förutom till en av barnmorskorna där som ibland jobbade dagtid (helt underbar). Dom bytte ständigt och jag fick inget förtroende för de andra. Men man ska ändå våga fråga och kräva hjälp.
Det jag saknade i min bb-väska var passande kläder. Jag hade med mig större kläder men inte stora nog. Så de 4 dagarna på BB spenderade jag i sjukhusrocken och kände mig lagom fräsch. Så stoora kläder! Hade med massor av tidsfördriv (böcker, spel..) men den lediga stund man har ligger man ändå o stirrar i väggen. Det händer så mycket att tiden flyger iväg ändå.
Att vara mamma är underbart! Finns inget mer att säga. Att få vakna och mötas av Leias stora leende är det bästa som finns :)

Nickan undrade:
Var Leia planerad?
Vad gör du om 10 år?
Hur känns det att vara mamma, var det som du förväntat dig, motivera?

Leia var inte planerad. Om 10 år är jag färdigutbildad, har fast jobb och ytterligare ett barn. Antagligen kommer det väl se helt annorlunda ut. Det känns väldigt bra. Jag hade inga förväntningar direkt. Trodde dock inte att första tiden skulle vara så jobbig som den var med skrik, humörsvängningar och allt runt omkring. Första månaden var det jobbigt att vara mamma men sen när man lär känna sitt barn och blir mer bekväm i mammarollen blir allt lättare.

sofi undrade
Ta inte detta på fel sätt nu men jag undrar om du aldrig umgås med några tjejkompisar?? =)

Tyvärr tappade jag kontakten med de flesta vännerna under graviditeten och det har inte blivit bättre nu. Kanske är vi för olika helt enkelt. Dock har jag några kvar som jag tyvärr är alltför dålig på att träffa, ska ta tag i det där :)

Sophie - BF 4 maj! undrade:
Hur länge har du & din pojkvän varit tillsammans?
Hur kom ni på att hon skulle heta just Leia? (Ett jätte fint namn!)
Vad var det absolut jobbigaste med förlossningen om du inte får säga smärtan?

Jag & Emil har hängt ihop nästan 3½ år nu. Leia var det enda tjejnamnet Emil verkligen gillade så det var lätt :) Det jobbigaste med förlossningen var att allt gick så fel, att inget blev som jag hade tänkt mig.

Ebbasmamma undrade:
När började Leia sova hela nätter? 
Hur gör ni när ni ska lägga henne och vilken tid somnar hon ungefär? 
Ammar du?

Jag vet inte riktigt när detta var men kanske runt 2 månader gammal. Vid 19 åker pyjamasen på och strax därefter brukar hon säga att det är matdags. Sen somnar hon ibland mitt i maten, ibland eftermaten.. ibland vill hon ligger och lyssna på mobilen i sängen och slicka lite på spjälskyddet innan hon somnar. Men aldrig några protester. Jag ammar inte och har aldrig helammat.

Finni - Elliotts morsa undrade:
Hm, hur lång är du? Om jag kan min matte så är du 165-166 :) Hehe

Jag är 163 cm :)


Fråga på ni..

Allmänt | 8 k o m m e n t a r e r


Kom igen nudå!

Postat av Johanna den 2010-04-26 09:47:35


Vet ni vad som hänt? Jag har inget att skriva om!! Så hjälp mig nu med att komma med några frågor. Om det så ska krävas att ni frågar om min favoritfärg. Hit me!

Allmänt | 7 k o m m e n t a r e r


Upp och hoppa

Postat av Johanna den 2010-04-26 09:06:45


Leia läser tidningen.

Idag började dagen innan klockan ens blivit 6. Hade iof legat vaken en timme då så det var rätt okej att gå upp. Leia var lika glad som vanligt, en riktigt morgonpigg tjej. Vi lyssnade på hennes musik i hennes rum och hade mysigt. Stängde in oss där eftersom Leia gillar att prata högt på morgonen så att inte Emil får sova.

Sen gick vi in och la oss hos honom och när han vaknade till och Leia förstod att det var pappa som låg där kom världens leende. Hon är en riktig pappagris. Under frukosten tyckte hon att pappa inte skulle få ha tidningen i fred utan hon ville minsann också läsa vad som händer ute i världen.

Nu ligger hon och sover igen efter mycket om och men. Egentligen borde jag också sova men jag kan inte koppla av. Jag ska istället rensa bland alla bilder på datorn, superkul!

Allmänt | 1 k o m m e n t a r e r


..

Postat av Johanna den 2010-04-26 06:53:13


Vikt: 55,5 kg (-0.5 kg)
BMI: 20.9

Åh, så nära!! Men ett halvt kilo ska jag väl kunna gå ner på en vecka så nu känns målet väldigt nära. Denna vecka ska jag ta en promenad om dagen, om det inte toksnöar. Då stannar jag inne. Och dricka mycket mer vatten, äta mer frukt och helt strunta i godis, läsk och fika. Nu är jag taggad för att gå ner det lilla sista för sen är jag klar :)

Träning och hälsa | 5 k o m m e n t a r e r


Så svårt..

Postat av Johanna den 2010-04-25 19:41:36


Idag har jag lite svårt att få något skrivet i bloggen. Det är så mycket som händer i mitt huvud, sånt som inte känns passande på bloggen. Min lilla tjej vägrade sova på eftermiddagen så det var omöjligt att hålla henne vaken. Så klockan blev bara 18 innan hon somnade. Imorgon får jag alltså gå upp runt 5 säkert. Ser jag fram emot ;)

Imorgon ska jag väga mig igen och se om jag nåt min målvikt. Kan säga redan nu att det har jag knappast gjort. Men just nu är jag så sjukt laddad för en vecka med nya matvanor och mycket motion. Jag ska ner på 55 kg.Allt för dig

Allmänt | 3 k o m m e n t a r e r


Inte en meter till..

Postat av Johanna den 2010-04-25 15:45:50


Eftersom det äntligen var fint väder gav vi oss ut i skogen för en promenad. Och en lång promenad blev det! Nu är jag helt slut! Men det behövdes efter en onyttig vecka. Leia fick åka i sin alldeles egna vagn och det var roligt. Hon satt och pratade med oss. Vad hon sa är oklart.

Allmänt | 2 k o m m e n t a r e r


Laddat upp

Postat av Johanna den 2010-04-25 10:35:24


Nya grejen, Leias pussmun.

Godmorgon!

Jag har precis pallrat mig ur sängen, vilken sovmorgon! Nu har jag laddat upp inför kommande vecka. Och vet ni? Det regnar inte ute. Kan ju faktiskt bli en riktigt bra dag. Leia ligger just nu och sover så jag har ännu inte fått pussa på henne. Idag kanske det blir en skogspromenad. Vore hur skönt som helst.

Hoppas ni får en fin dag!

Allmänt | 6 k o m m e n t a r e r


Besök i trosan

Postat av Johanna den 2010-04-24 19:17:03


Leia med sina mostrar.

Idag har vi vart på besök hos min syster (närmast kameran) och Kasper. Det var kul! Vi hade med oss våra småttingar och det blev full rulle. Leia satt mest i soffan och chillade. Men snart springer hon runt och jagar alla grabbar!

Allmänt | 8 k o m m e n t a r e r


Detta gör jag aldrig om!

Postat av Johanna den 2010-04-24 10:33:23


Man ska inte skriva om hur duktiga ens barn är. För jag tror fasen dom läser det och tänker: nu jäävlar! Så Leia har skrikit hela förmiddagen och vägrat sova. Även fast hon knappt orkat ha ögonen öppna så skulle hon banne mig inte sova. Herregud, det var länge sen hon skrek så.
Men vi bjuder på en dagens outfit vaaa.
Tröja & byxor från Lindex.
Busunge!

Allmänt | 5 k o m m e n t a r e r


Äntligen helg!

Postat av Johanna den 2010-04-24 07:39:27


Klockan hann knappt bli 6 innan vi gick upp. Men å andra sidan sov hon hela natten ska jag vill inte klaga. Nåt jag vill klaga på är att Leia knappast är lättlurad. Försökte inbilla henne att det var natt och att vi skulle gå och sova igen. Ha! Inte en chans sa Leia.

Annars är Leia väldens mest lättnattade barn. Kvällarna här hemma är ingen match. Leia vet så väl att när pyjamasen är på, vitaminerna är tagna och maten är slut då ska här sovas. Ibland somnar hon innan man hunnit fram till sängen, ibland ligger hon och slickar lite på spjälskyddet för att sen somna. Ska det vara så lätt? Jag ska iallafall njuta av det nu för det lär kommer många bakslag. Leia sov förr hela nätterna igenom, från 20 till 6 men har nu börjat vakna en gång varje natt ungefär vid 3. Men de två senaste nätterna har hon sovit sig igenom.

Ja, nu fick ni läsa om Leias sömnvanor :) Idag ska vi åka ut till Trosa för att hälsa på min syster + barn. Ska bli trevligt!


Allmänt | 8 k o m m e n t a r e r


"Ta mig härifrån!"

Postat av Johanna den 2010-04-23 20:02:20
Video | 1 k o m m e n t a r e r


En hungrig tjej

Postat av Johanna den 2010-04-23 16:54:11Allmänt | 1 k o m m e n t a r e r


Dagens köp

Postat av Johanna den 2010-04-23 11:24:22


Det gick inte att bara köpa ett par, två blidde det. Nu blir Leia coolaste tjejen i stan.

Present till Emil, fint inslagen av mig själv. Jo, han fyllde för 2 veckor sen men bättre sent än aldrig! :)

Nu sitter vi och väntar på att Emil ska komma hem. Jag är helt slut! Var jobbigt att gå idag, hihi. Inatt har jag sovit ostört hela natten. Fastän det var min natt! Min lilla gulla sov hela natten! Hoppas hon fortsätter såhär nu. På morgonen var hon ute med sin pappa så jag sov hela morgonen och kom inte ur sängen förrän efter 8. Fy vilken lyx.

I eftermiddag ska vi åka till min pappa och göra rent vagnen. Den ska lämnas tillbaka till min syster så nu får Leia åka i sin egna vagn.

Allmänt | 9 k o m m e n t a r e r


Nya sängbord

Postat av Johanna den 2010-04-22 21:25:10


Va tycker ni? Bättre eller sämre?

Emil tror att vi ska spara dom gamla. Men icke. Vi kan inte spara på allt! Även fast man kanske inte får så mycket pengar för dom så är det bättre än att ha dom ståendes i vårt förråd.

Vårt hem | 15 k o m m e n t a r e r


Ett måste i sommar

Postat av Johanna den 2010-04-22 15:27:45


Jag är kär i dessa skor! Leia skulle vilja ha ett par i varje färg. Jag skulle vilja ge henne ett par i varje färg. Tvivlar om pappsen känner detsamma :) Det kliar i fingrar. Vill beställa. Men hur ska man kunna välja?!

Tips | 13 k o m m e n t a r e r


Dumma mamma!

Postat av Johanna den 2010-04-22 14:58:55Imorse hade jag Leia vänd mot mig i mitt knä. Hon höll stadigt i min hand och stoppade in två fingrar i sin mun vilket inte är så ovanligt. Men det gjorde så jäkla ont! Jag kunde inte hålla mig utan ropade: aaj! Och började sen skratta.

Leia tittade chockat på mig och sen kom underläppen. Jag fick henne att gråta! Snacka om dåligt samvete.. Sen blev vi vänner igen. Man ska akta sig för den där underläppen. Den för aldrig nåt gott med sig :)

Ser ni något annorlunda på bilden? ;)

Allmänt | 2 k o m m e n t a r e r


Min morgon

Postat av Johanna den 2010-04-22 11:38:17Ja, min morgon har sett ut såhär. Leia har vägrat vara ensam mer än 5 sekunder så vi har gått runt med Babybjörn. Tacka gud för Babybjörn! Efter mycket om och men somnade hon i sin säng. Själv befinner jag mig i våran säng. Väldigt, väldigt skönt. Vädret idag är kasst och likaså mitt humör.

Idag känner jag mig ensam. Mina gamla vänner har jag tappat och det känns som om jag inte har nåt att erbjuda någon. Jag är världens tråkigaste människa. Ingen man vill lägga tid på. Dem enda jag har är Leia och Emil. Så känns det idag.

Men om vi lämnar mitt dåliga humör kan jag berätta att Leia idag börjar med NAN2. När vi kommit igång med detta ska hon få börja med smakisar. Det ska bli jättespännande! Hoppas hon gillare. Som hon tittar på oss när vi äter så tror jag hon kommer tycka att det är riktigt kul.

Att jag är nere idag och känner att jag vill gnälla på allt beror mycket på att framtiden känns så tung nu. Jag är inte alls sugen på att plugga till förskollärare samtidigt som jag inte vet vilken annan väg jag ska ta. Ska jag plugga vill jag göra det nu när vi bara har ett barn. Att plugga med två känns lite svårare. Så jag känner en tidspress. Skapligt förvirrad..

Allmänt | 10 k o m m e n t a r e r


Pannkaka!

Postat av Johanna den 2010-04-21 19:47:55


Vår fina tjej sa att det var läggdags redan vid 19 idag. Okej sa jag, det är ingen idé att bråka. Så nu ligger hon och sover och när jag slutar vara lat ska jag göra pannkakor till mig själv. Så gott! På eftermiddagen var vi barnvakt åt min systerson och där var det full rulle. Han är 3 år och har hur mycket energi som helst. Emil är en stor favorit hos alla mina systersöner vilket är riktigt kul! Hoppas Leia gillar att umgås med oss tjejer när hon blir äldre :) Hon kanske också ska spela innebandy med grabbarna och inte alls vara med oss, hihi.

Har nu även mailat tele2 och förhoppningsvis göra en felanmälan. Se var det leder någonstans. Har nu börjat stänga av mobilen för att den inte ska busa. Kanske är det Leia som wappar? Jäkla buse. Om jag får ännu en faktura med wap kommer jag plocka ut det jäkla sim-kortet och slänga i sjön. För jag tänker inte betala hundratals kronor i månaden på nåt jag inte använder.

Om jag nu kan slita mig från dessa gamla Avenyn-avsnitt ska jag göra pannkaka.

Allmänt | 5 k o m m e n t a r e r


Pappamys

Postat av Johanna den 2010-04-21 14:36:34Allmänt | 1 k o m m e n t a r e r


Ingen bra bloggdag

Postat av Johanna den 2010-04-21 12:16:16Eftersom Emil är ledig idag blir det inte mycket bloggande för min del. Man vill verkligen ta vara på dessa dagar eftersom vi saknar honom i veckorna. Lillan har sovit hela förmiddagen och sover än. När hon vaknat till ska vi åka och storhandla. Sådär lagom kul :) Vädret då? Var tog våren vägen? Jag måste ta mig ut på en promenad idag, får se om det blir med eller utan Leian.

Inatt tog jag natten så att jag fick ta en sovmorgon. Det var inte så lätt eftersom Leia pratar väldigt, väldigt högt när hon vaknat på morgonen men iallafall skönt att få dröja sig kvar i sängen lite. Nu börjar det bli dags att vakna för lillan.


Ha en bra dag!

Allmänt | 2 k o m m e n t a r e r


Ajaj

Postat av Johanna den 2010-04-20 20:22:16När Emil kom hem gav vi oss ut på en promenad. 1 timme och 20 minuter kom vi upp i och det var riktigt skönt. Förutom att det blev svinkallt på slutet. Och nu sitter jag återigen med riktigt ont i nedre delen av ryggen. Det strålar liksom. Lite så man trodde att förlossningen & värkarna skulle starta. Obehagligt ont. Är det en liten minikotte som ska ut?

På eftermiddagen passade jag på att sova när Leia sov men det gjorde mig knappast piggare. Men åh, så skönt det är att somna i soffan! Imorgon är vår älsklingskille ledig och det ska bli jättekul. Dock ska det bli dåligt väder så vi kommer väl stanna inne tyvärr. Ska putsa lite på vagnen eftersom vi nu ska lämna tillbaka den till min syster och byta till vår sittvagn.

Nu ska här tydligen kollas på handboll. Superkul!

Allmänt | 5 k o m m e n t a r e r


Så busigt

Postat av Johanna den 2010-04-20 17:08:03


Såhär började vi dagen. Leia litar inte riktigt på att pappa sitter still så hon håller för säkerhets skull i sig i bordet.

Sen visade hon upp sin Dagens outfit. Denna dag är det Lindex som gäller på bodyn, byxorna är lånade av Kasper och strumporna är presenter från farmor o farfar. Kanske ingen vidare reklam men oj så snyggt!

Lite påklistrat.

Det var inte såhär jag la henne i babygymmet men det är såhär hon hamnar efter några minuter. Konstigt..

Allmänt | 5 k o m m e n t a r e r


Så jävla dum!

Postat av Johanna den 2010-04-20 13:14:12


Jag ångrar mig så jävligt att jag skaffade abonnemang. Det sämsta jag gjort! Idag fick jag räkningen och jag ska betala över 100 kr på internet/WAP när jag inte rört denna funktion i min telefon. Vad jag vet. Jag vet att det är helt sjukt dyrt så därför sitter jag vid min dator istället om internet lockar.

Vad är det jag gör?! På Mina Sidor står det att jag wappat kl 23:59 två dagar och därför måste jag betala denna summa. Jag minns inte ens sist jag var vaken till 23!!! Jag sover då förfan!!

Denna månad har jag knappt rört min mobil för att jag inte orkat få ännu en dyr telefonräkning men det hjälpte föga. Nu ska jag behöva köpa nåt paket för att få ner denna kostnad till 89:- månaden, eftersom jag tydligen wappar i sömnen.

Hiss - Halebop kontantkort
Diss - Tele2!!!!!!

Allmänt | 7 k o m m e n t a r e r


Mitt nöje

Postat av Johanna den 2010-04-20 09:59:16


Det här underhåller jag mig med när Leia sover bort dagarna. Här kan ni se äldre avsnitt. Karim, Jossan, Olga, Håkon.. det var bättre förr!

Allmänt | 5 k o m m e n t a r e r


Vinn en goodiebag!

Postat av Johanna den 2010-04-20 06:42:38


"Jag tävlar hos knoddenojag.blogg.se om en barn goodiebag 
i samarbete med
:
http://mybabys.se
http://gladagrodan.se ,
http://Discshop.se
http://Inneonline.se
http://Babysmart.se ,  
http://Namnnappen.se
http://IOB-BUTIKEN.se ,
http://Hippahem.se ,  
http://Sakfabriken.se
http://GurraJr.se
http://Barntrygghet.se
http://Ungers.se
http://annacill.se

Tävla HÄR du med!"

Allmänt | 3 k o m m e n t a r e r


Såhär låter vi

Postat av Johanna den 2010-04-19 17:48:00Video | 7 k o m m e n t a r e r


Utmaning

Postat av Johanna den 2010-04-19 14:49:10


Blogg jag läser först: Helt klar Spiderchick.

Blogg jag har hört talas mycket om men aldrig läst: Dessa glamorama-tjejer.

Kändisblogg jag följer: Sjävklart följer jag Kissie. De bästa "kändisbloggarna" tillhör dock Linda Blom, Egoina och Katrin.

Mest kända bloggare jag sett IRL: Åh, jag har aldrig sett nån kändis direkt. Så jag får dra till med en Nyköpingsbloggare helt enkelt, Agnieszka.

Första bloggen jag började följa: Det minns jag inte. Men Egoina har jag följt länge.

Bloggare jag beundrar och varför: Svår fråga. Men jag måste ge lite cred till KatrinZ. Sån galen skön tjej!

Fördelar jag fått tack vare bloggen: Mycket kontakt med andra unga mammor, många tips, vunnit tävlingar (även om man kan göra det utan blogg)

Då hatar jag att blogga: När jag inte kan skriva det jag vill för att det skulle uppröra någon i min närhet. Eller när jag skriver något och halva släkten tror jag är deprimerad.

Då älskar jag att blogga: När ni kommer med kommentarer!

Person som ofta kommenterar hos mig som förtjänar lite uppmärksamhet: Många som kommenterar lika mycket men en som kommenterat länge hos mig är Philippa.

I brist på tid så utmanar jag alla er mammor/blivande mammor som läst hela min lista. Do it!

Allmänt | 5 k o m m e n t a r e r


Extern hårddisk

Postat av Johanna den 2010-04-19 13:36:14


Har några gånger fått tips om att köpa en extern hårddisk för att lagra bilder på och det verkar vara en riktigt bra idé! Men då är ju frågan, vilken ska man köpa? Är det något speciellt man ska tänka på? Någon som vet? Dessa är från Elgiganten.

Allmänt | 5 k o m m e n t a r e r


..

Postat av Johanna den 2010-04-19 08:27:33


Vikt: 56 kg (-1 kg)
BMI: 21.1

Nu är jag äntligen nere på vikten jag hade vid inskrivningen. Alltså har jag bara ett kilo kvar till målet jag satt. Hur skönt som helst! Jag får ångest när jag tänker på veckan som gått. Jag har promenerat ca 5 timmar och ätit så mycket godis att jag mår illa av bara tanken. Jag vet inte om det beror på att jag faktiskt börjat vänja mig och acceptera min kropp som den ser ut nu.. att jag helt enkelt inte orkar hetsa över att gå ner i vikt utan vill göra som jag vill.

Okej, ett kilo till. Det kommer säkert bli ett lurigt kilo och ett kilo jag absolut vill gå ner denna vecka. Dessa promenader verkar göra sitt så det kör vi på även denna vecka. Ska försöka gå minst 5 timmar. Och bort med godiset! Nu får det vara bra.

8.8 kg på 6 veckor får jag vara nöjd med. Trodde faktiskt det skulle dröja mycket längre innan jag närmade mig magiska 55 kg :)

Nu kör vi!

Träning och hälsa | 6 k o m m e n t a r e r


Ingen passande rubrik

Postat av Johanna den 2010-04-18 19:09:53


Sen det började gå mot vår har jag gnällt om att det inte finns någon skogsväg att gå på. Jag är väldigt svag för just detta och hatar att gå på dessa tråkiga trottoarer. Och idag insåg jag att vi fasen bor granne med skogen och ett väldigt bra spår att gå på! Snacka om att denna lägenhet steg i värde i mina ögon. Vi hittade ett spår där det gick jättebra att gå med vagnen så ca 5 km blidde det tillslut. Hur mysigt som helst! Blir ännu lättare med sittvagnen som inte väger lika mycket.

Vi har även hunnit äta hos Leias farmor och farfar. Påvägen hem skedde ett mirakel! Leia var arg och när Emil var tvungen att springa in och köpa NAN blev hon ännu argare. I ett desperat försök att lugna henne några sekunder gav jag henne nappen (som vi alltid har med, fastsatt på bilbarnstolen) och hon började tutta på den! Och behöll den! Utan att jag höll i!! Första gången på 3 månader som hon accepterade den.

Såhär fin var Leian idag. Mössa och tröja stickade av mormor.

Allmänt | 4 k o m m e n t a r e r


Bilder på Leias rum

Postat av Johanna den 2010-04-18 09:34:17| 16 k o m m e n t a r e r


Detta ger mig magknip

Postat av Johanna den 2010-04-18 08:35:52


Håller på att bränna ut alla bilder vi har på Leia och lite annat. Jag är rädd att min dator ska gå sönder eller få virus och att dessa bilder ska försvinna. Eller att någon annan får tillgång till dem vilket vore minst lika jävligt. Så jag vill radera dom när jag ser att dom ligger på skivan. Men det tar emot. Tänk om nåt skulle hända skivan, eller att det inte skulle fungera.

Har man inget större att oroa sig om hittar man ju alltid något :)

Leia och jag gick upp kl 6 idag så jag har redan hunnit städa lägenheten, förutom våra sovrum. Här händer det grejer! Så nu sitter jag här och känner mig rätt duktig faktiskt.

En söt januaritjej

Allmänt | 4 k o m m e n t a r e r


Jag älskar er!

Postat av Johanna den 2010-04-17 19:19:24
Leia blir precis som sin far när hon är trött, gnällig! Så jag försökte söva henne i min famn och det lyckades. Så otroligt mysigt att få ha henne så nära sig. Vi satt och tittade på gamla filmer på Leian och det är så häftigt att se hur hon förändrats på 4 månader. Fast det har ju vi också. Vi har hittat våra roller som lyckliga föräldrar. Helt klart det bästa vi gjort!

Vår finaste ♥

Allmänt | 9 k o m m e n t a r e r


Leias första fyra månader

Postat av Johanna den 2010-04-17 08:49:43| 21 k o m m e n t a r e r


Fredag och äntligen helg

Postat av Johanna den 2010-04-16 21:15:46Allmänt | 1 k o m m e n t a r e r


Vad vi roar oss med

Postat av Johanna den 2010-04-16 17:20:54Allmänt | 5 k o m m e n t a r e r


Att blogga eller inte blogga

Postat av Johanna den 2010-04-16 11:19:24


Inatt, efter Leias nattbus, kunde jag inte somna om. Jag låg och tänkte på varför jag bloggar. Det har blivit ett stort intresse för mig och jag gillar att skriva. Samtidigt har jag en enorm ångest över bloggandet. Det är jättekul att dela mitt liv med andra mammor o få ta del av deras vardag. Man får kontakt, tips och mycket idéer. Det som är mindre kul är att jag inte kan skriva precis vad jag vill eftersom stora delar ur min & Emils släkt läser detta. Dessutom tror folk att dom känner mig, vet hur jag tycker och tänker genom att läsa ett inlägg.
Kanske är det därför jag känner mig som en tonåring. Jag är som en öppen bok. Här, varsegod! Läs mina tankar och glöm mitt privatliv. Jag har inget privatliv. Något som jag längtar efter mer än jag nånsin gjort tidigare.

Visst, jag skulle kunna skapa en ny blogg som jag inte delar med familj men det känns inte rätt. Den här bloggen har jag byggt upp från grunden.

Jag har många gånger känt att: nej, jag skiter i den förbannade bloggen nu. Jag skriver ett inlägg om hur jag känner just där och då och plötsligt tror hela släkten att jag är deprimerad. Dom ringer och säger hur jag ska göra, vad jag ska göra. Som om jag är 14 år igen, att jag inte är kapabel på egen hand att ta de kontakter jag behöver.

Jag har vid ett flertal gånger fått höra att detta behöver du ju inte skriva på bloggen. Nåt som gör mig rätt.. ja.. ledsen tror jag. För den här bloggen handlar om mitt liv, om mig! Jag skriver inte om mina anhöriga och vad som händer i deras liv. För hur intressant är det för en läsare från Malmö att t ex min syster gjort si och så, det finns inget intresse. För dom vet inte vem hon är. Och det är upp till henne att slänga ut det på nätet.

Jag skriver inte den här bloggen för släkten. Det har jag aldrig gjort. Jag har den som ett intresse för andra mammor eller nyfikna. Genom min blogg har jag fått kontakt med tjejer som haft liknande förlossningar och tid efteråt. Det har varit jätteskönt att få höra hur dom haft det, hur dom hanterat det. Men jag kan inte längre skriva om mina tankar eftersom släkt jämt går på om att jag måste söka hjälp. Ska inte det vara mitt eget val?


För er som inte orkat läsa allt,
hur håller ni delar av ert privatliv utanför bloggen? Är det ens möjligt?

Allmänt | 19 k o m m e n t a r e r


Tävlingar

Postat av Johanna den 2010-04-16 09:54:29


Ännu ett tråkigt o väldigt långt tävlingsinlägg, men sånt får finnas i min blogg.


" Jag tävlar om ett härligt presentkort värde 1000 kr från Butik Stylish i samarbete med jennyn.blogg.se

Var med och tävla HÄR du också! "
”Jag tävlar hos Familjen Korb om ett valfritt barnplagg (värt 300kr) från Ping Pong barnkläder, tävla HÄR du också!”
" Jag är med och tävlar hos Agnieszka om en body/t-shirt från PingPong Barnkläder!
Var med och tävla du oxå! "
"Jag tävlar inne hos knoddenojag om ett presentkort hos pingpongbarnkläder.
tävla
HÄR du med!""Jag tävlar hos knoddenojag om 500kr hos hejbaby,
tävla
HÄR du med!"


Jag tävlar om ett matset från Babybjörn
hos familjebloggarna.se. Tävla HÄR du med!Jag är med och tävlar hos Rocka by baby om valfria varor värt 200kr 
Var med och tävla här du med


Jag är med och tävlar hos Lisa om ett presentkort på 300 kr hosOkidoki barnkläder.
Tävlingen är igång i 30 dagar och avslutas  21 April kl 18:00


"Jag är med och tävlar hos Lindet om en box med ett hemligt innehåll från Smått & Snyggt!
Var med och tävla här !”Tävla hos Edvinsmamma om ett presentkort värde 450 kronor hos Lillfinger.com.
Hos Lillfinger hittar du fina personliga smycken. Var med o tävla HÄR du med!”


Allmänt | 3 k o m m e n t a r e r


Mysigt väder

Postat av Johanna den 2010-04-16 09:13:55


Idag regnar/snöar det och det är faktiskt rätt mysigt. Hoppas att det avtar lite så att vi kan ta en promenad i eftermiddag. Inatt tyckte Leian att vi skulle gå upp vid halv 4, lagom roligt. Försökte få henne att somna om men hon rullade bara runt. Nu gäller det att hålla koll på henne så att hon ligger på rygg eftersom hon inte kan ta sig från mage till rygg själv. Så en härlig timme fick jag vara vaken.

Nu ligger hon på sin filt och försöker krypa iväg. Än så länge kommer hon inte så långt men det är nog inte länge till vi har det så bra. Snart får vi jaga henne.

Hoppas hon tar en lång förmiddagslur så att även jag får ta igen mig lite. Sova i soffan känns väldigt lockande just nu :)


Allmänt | 2 k o m m e n t a r e r


Nya kläder

Postat av Johanna den 2010-04-15 15:04:28


Mammas nya tröja
Linda Knitted Cardi SEK 199, Club L - NELLY.COM

Leias nya body från Vi föräldrar.

Allmänt | 12 k o m m e n t a r e r


Nu ska här fixas!

Postat av Johanna den 2010-04-15 13:17:00


Jag har fått sitta i solen i 2 timmar, vilket har gjort mig alldeles röd. Leia har sovit och ätit. Alltid är frid och fröjd. Nu ska jag städa och fixa här hemma så att vi slipper bry oss om det i helgen! Om Leia tillåter vill säga. Det är hon som är bossen här hemma.

Leia satt och tittade på golvet när det lagades mat på lunchen. Vet inte om detta var en pik om att det verkligen är dags att plocka fram dammsugaren.

Lite trött efter det jobbiga sittandet.

Trött men lika busig för det!

| 3 k o m m e n t a r e r


Godmorgon

Postat av Johanna den 2010-04-15 08:16:38Att flytta in matbordet i vardagsrummet var det bästa vi gjort på länge. Nu sitter vi alltid här och äter. Så mysigt! Till och med Leian kan sitta här med oss. Stora tjejen.

Idag verkar det bli fint väder också så jag hoppas att jag kan sola en stund på balkongen. Sen på eftermiddagen blir det den dagliga promenaden. Börjar tröttna på dessa, inge vidare kul att gå. Jag ska även börja göra bl a plankan och utfall nu, i hopp om att magen blir några storlekar mindre o benen blir lite mer vältränade. När Leian är 6 månader ska jag prova på att springa. Längtar tills dess! Det om något är ju bra för kroppen.

Nu är det dags för frukost,
ha en bra dag!

Allmänt | 4 k o m m e n t a r e r


En solig onsdag

Postat av Johanna den 2010-04-14 19:29:32


Jag har lyckats få lite sol på mig idag och gud så skönt det är! Förra sommaren blev det inte alltför mycket solande eftersom jag nästan dog av värmen. Man blir så galet varm när man är gravid. Men i år hoppas jag på mycket sol.

Leia har precis somnat, väldigt tidigt men jag kunde inte tvinga henne att vara vaken. Kan bli en jobbig natt, tur att det är Emils! ;) Men det brukar gå som bäst när man tror att hon kommer vakna runt 12.

Under eftermiddagen har vi lekt i babygymmet, på alla möjliga sätt.Men vem behöver dyra leksaker när en handduk är minst lika kul?


Just nu sitter jag och letar upp lite övningar att köra här hemma så jag någon gång kan sluta må så förbannat dåligt över hur jag ser ut. Vore toppen! Har redan promenerat mer än vad jag brukar under en hel vecka så jag hoppas att jag kommer nånstans. Helt klart baksidan med att få barn. Nej, nu ska jag inte sitta här och tjura.

Lillan börjar bli så stor och det är så himla kul! Snart ska vi börja med smakisar. Och jag är livrädd för att hennes mage ska bli arg. Alla föräldrar vars barn haft ont i magen förstår min oro. Riktigt jävla jobbigt!

Allmänt | 9 k o m m e n t a r e r


Lilla busälskling

Postat av Johanna den 2010-04-14 11:58:15Under alla regniga dagar har Leian sovit 2-3 timmar på dagen men när solen kommer och mamma sitter och njuter på balkongen, ja då ska här minsann inte sovas några 3 timmar! Då kan vi vara lite snälla och dra till med 45 minuter. Jäkla busunge! Att sitta på balkongen gillade hon inte heller, framförallt så hatar hon att sitta i babysittern nu.

Snart kommer Emil hem på lunchen och då ska jag ut en stund till. Sen blir det självklart en promenad på eftermiddagen. Älskar detta väder! Och snart kanske man får en liten solbränna och vips så känner man sig 10 gånger snyggare. Kan behövas!! :)

Allmänt | 1 k o m m e n t a r e r


Mammas älskling

Postat av Johanna den 2010-04-14 09:18:39


Idag fick Leia välja kläder själv.


Jag är inte förvånad.

Allmänt | 9 k o m m e n t a r e r


Vaarmt!

Postat av Johanna den 2010-04-13 13:39:23


Nu har jag och min pippitjej varit och hälsat på pappsen på jobbet. Och spanat in en hel del grejer. Och promenerat en timme. Nu blir det lugna gatan här, anar att Leian kommer somna här snart och jag får njuta av det fina vädret inomhus :)

Allmänt | 12 k o m m e n t a r e r


Godmorgon tisdag!

Postat av Johanna den 2010-04-13 09:23:13


Nu har vi äntligen gått upp för idag. Har varit uppe i omgångar pga en skrikande Leia. Varför sova när man är trött? Dumt. Nu när vi gick upp hade jag iallafall en glad liten tjej som bjöd på ett långt skratt. Måste vara det underbaraste man kan få höra.

Idag ska vi hälsa på Emil på jobbet. Vi ska titta på lite möbler, han jobbar ju på Mio. Smidigt. Nu ska jag försöka ta mig en dusch om lillan tillåter.


Hoppas på lika fint väder idag!

Allmänt | 3 k o m m e n t a r e r


Här sitter vi..

Postat av Johanna den 2010-04-12 17:10:47.. hade jag ju kunnat skriva för några timmar sen. Nu ligger Leian helt otippat och sover. Jag tröttade ut henne när jag gjorde iordning Emils garderob. Fysjutton vilken snäll flickvän jag är! Nu är det ordning och reda. Dessutom är man så galet effektiv under hennes eftermiddagslurar att jag städat lägenheten och diskat. Så nu sitter jag här med ont i ryggen. Inge vidare skönt.

När Empan kommer hem ska han få duscha/bada vårt lilla troll. Morsans gamle rygg pallar'e inte.

Kan inte riktigt släppa den där mysiga känslan av att våren är här. Man hör fåglarna kvittra, man ser hur gräset blir allt grönare, man hör barnen på lekplatserna och man ser de äldre pyssla i trädgårdarna. Gillart! Snart åker våran sittvagn upp och man kan faktiskt sätta sig i solen och underhålla Leian i vagnen. Att ligga ner mer än en timme är ingen favorit. Ni skulle ha sett hennes min när jag bar in stolen så hon fick sitta brevid mig, världens leende! Hon älskar att sitta upp, vår stora tjej.

Allmänt | 9 k o m m e n t a r e r


Underbaaart!

Postat av Johanna den 2010-04-12 14:51:48


Nu har vi varit ute på en promenad och jag skulle lätt kunna sitta ute hela dagen. Tvivlar dock på om Leia skulle vara så nöjd med det. Lite sol fick jag iallafall på mig och herregud vad varmt det var! Då kände jag att Leias fleeceoverall kanske inte var det bästa valet..

Hur klär ni era barn dagar som denna?


Det är tur att vi lånat en massa grejer av min syster för inte hade vi nån tanke på att man skulle behöva en sån här, "babynap" tror jag den kallas. Perfekt! När vi vart utan har lillan blivit alldeles röd, stackarn.. När jag tog på den tänkte jag att nu jävlar.. Nu kommer det bli livat! Men det blev alldeles tyst..

 


För min lilla skitonge somande så skönt därunder och brydde sig inte alls om att vi inte kunde stirra på varandra i vanlig ordning..


Då äre ju självklart att man blir utsedd till Matchens lirare, precis som pappa.


Sen tog det väl ca 10 minuter innan skriket var igång igen. Såå kul!! Leia har bara kunnat vända sig i 2-3 veckor och redan nu försöker hon ta sig ifrån täcket. Det kommer inte dröja länge innan man hittar henne bakom soffan eller så.

Nu ska vi ta och leka lite och jag ska dricka vatten, i mängder! Varför glömmer man alltid att ta med sig flaskan ut? Komihåg till nästa gång.


Allmänt | 2 k o m m e n t a r e r


Dagen är kommen..

Postat av Johanna den 2010-04-12 11:23:13


Idag kommer jag bli tokig! Jag har en liten söt tjej som varvar gnäll med skrik. Det är tydligen skitkul att skrika. Vem bryr sig om klockan är 6 på morgonen när man börjar?

Nej, det är fanimej omöjligt. Leia har sovit mellan kl 20-06 inatt och mellan 7-10 imorse och nu gnuggar hon sig i ögonen igen. Man kan inte sova mer än så. Det måste vara omöjligt!

Jaja, i eftermiddag ska vi ut med vagnen. Hoppas att det uppskattas. Nu ska jag försöka ge mig själv lite mat, i denna härliga matro. Få se om hon somnar igen. Skulle idag ringa till bvc och fråga lite angående mat till lillan, tror ni jag kom ihåg det? Tror ni Emil kom ihåg att påminna mig? Näpp. Det får bli google sen.Allmänt | 5 k o m m e n t a r e r


..

Postat av Johanna den 2010-04-12 07:19:34Vikt: 57 kg (-1.7 kg)
BMI: 21.5

Nu har jag övergett vår nya våg som vägrar visa samma siffror två gånger i rad. Nu kör vi på en gammal hederlig IKEA-våg. Efter en vecka med en hel del fikandes är jag väldigt nöjd med att ha gått ner ett kilo. Men varje gång jag sitter här och skriver så blir jag förvånad över hur jag kan gå ner när jag inte rör på mig så mycket? Nu håller jag tummarna för att jag tar mig ut och går varje dag. Denna vecka blir det heller inget fikandes så det blir nog en bra vecka. Har ju bara 2 kg kvar till mitt mål!

Träning och hälsa | 0 k o m m e n t a r e r


Ja, här sitter jag

Postat av Johanna den 2010-04-12 05:35:47


Klockan är halv 5 o jag kan inte sova längre. Leian har sovit hela natten och sover fortfarande. Hoppas det vänder nu så att hon börjar sova hela nätter igen. Nu börjar hon låta lite därinne så snart har jag lite trevligt sällskap :)

Allmänt | 1 k o m m e n t a r e r


Ont!

Postat av Johanna den 2010-04-11 19:47:41


Efter dagens promenad har jag nu riktigt ont i ryggen. Så nu ska Emil ge lillan sista maten och jag ska lägga mig i ett varmt bad. Denna dag har tametusan varit helt perfekt! Gud va jag älskar min lilla familj ♥

Allmänt | 2 k o m m e n t a r e r


Underbar dag

Postat av Johanna den 2010-04-11 18:37:14Jag, Emil och såklart Leian gick på en långpromenad på 2 timmar. Vi tog oss till Emils föräldrar där vi satt en stund i solen. Riktigt underbart! Nu känns det verkligen som om våren är här. Leian fick sitta i egen stol för första gången och det gick riktigt bra! Spännande hur mycket man kan se.


Påvägen hem var det pappa som körde och Leia förstod att det var dags att hålla i sig.


På eftermiddagen var det dags att fira Leias mormor som fyllde år. Eftersom vårvädret var här åkte den söta jackan på. Den är liite stor, storlek 74. Men snart växer hon i den. Hon var mycket nöjd med att slippa overallen.

Just nu är Emil ute och springer & jag o Leian hänger i soffan. Jag är helt slut och Leian är lika trött hon. Nu ska här mysas innan det är läggdags.

Allmänt | 3 k o m m e n t a r e r


Åh..

Postat av Johanna den 2010-04-10 17:24:03Man inser att man kanske inte mår så bra trots allt när en liten grej går emot en och plötsligt bryter man ihop. Klart jag inte kan vänta mig att vikten kommer gå spikrakt neråt hela tiden utan att det kommer stanna av eller gå upp igen. Men det känns så surt. Jag vill inte ha dessa extra kilon. Jag får kämpa vidare.

Vi har iallafall varit och gått i massa butiker idag. Kollade lite på möbler, kläder o småprylar. Inget köp dock. Ikväll ska vi ta oss ut på en promenad allihopa.

Tack för era uppmuntrande ord!

Allmänt | 13 k o m m e n t a r e r


Skulle kunna skriva många fula ord här

Postat av Johanna den 2010-04-10 10:33:59


Jag hatar att vara tjock och nu har jag tydligen gått upp 2-3 kg på mindre än en vecka, bra jobbat! Visst brukar vågen kunna ljuga men nu säger den samma om och om igen. Fyfan.. Jag vill verkligen inte se ut såhär i sommar..

Återkommer senare med förhoppningsvis bättre humör.

Allmänt | 10 k o m m e n t a r e r


Så nöjd!

Postat av Johanna den 2010-04-09 18:05:00


Det var inte många dagar sen jag beställde grejer från Zillstar och idag kom dom! Blev väldigt överraskad över hur snabbt det gick. Och jag är jättenöjd. Allt är verkligen perfekt! En av de bättre vinsterna :)


Just nu ligger Leian i gymmet och vi lyssnar på barnsånger på Spotify. Detta blir mitt sista inlägg för dagen för ikväll kommer datorn vara avstängd och jag ska ägna all tid till Leia och min älskade pojkvän. Ha en trevlig fredagkväll så hörs vi imorgon!

Allmänt | 7 k o m m e n t a r e r


Fotovägg

Postat av Johanna den 2010-04-09 14:26:25På vår sovrumsvägg vill vi ha foton. Hade köpt två ramar, ni ser dem i hörnet. Hur tänkte jag? Dom tar ju ingen plats alls på denna vägg. Så en fotovägg, eller liknande. Vill inte ha alltför mycket foton. Men problemet är detta, jag vet inte om jag ska ha vita eller svarta ramar.

Här har jag lekt i paint


Vita ramar


Svarta ramar


Eller både och?


Vad tycker ni? Blir det lite väl vitt med vita ramar o vit tapet? Rummet går annars i vitt och blått. Är det någon som gjort en fotovägg, liten som stor? Har ni några tips? Hur köper ni ramarna o hur har ni valt att sätta upp dem?

Allmänt | 17 k o m m e n t a r e r


Vad vore jag..

Postat av Johanna den 2010-04-09 13:32:51


.. utan Dina andetag.


Leia har somnat och nu ska jag sitta och leta inspiration på Styleroom. Riktigt bra sida om man har slut på idéer. Lite som jag har nu. Vi behöver saker på väggarna, alldeles tomt överallt.

Allmänt | 4 k o m m e n t a r e r


Det går ju inte

Postat av Johanna den 2010-04-09 11:04:36


Skulle försöka mig på en 2-timmars promenad. Gick sisådär. Även fast jag gick runt hela jäkla stan så tog det bara 1½ timme. Lyckades även få skavsår när jag var duktig o tog mina löpardojjor. Nej, tygskor ska det va. Efter en timme var lillan uttråkad, inge vidare kul att ligga på rygg och dessutom inte se nåt. Snart blir det byte till sittvagnen.

Det är inte lätt att gå ner i vikt, när det är omöjligt att få ihop en 2 timmars promenad. Oavsett var man går så tar det bara nån timme. Och när ens sambo erbjuder en sockerkaka till frukost.. ja, det är inte lätt! Dock sa jag nej! Han är ingen vidare hjälp den där.. :)

Nu hoppas jag att Leia vill sova så jag får ta igen mig. Lägenheten ser ut som kaos efter gårdagens fika så det blir svårt att koppla av. Jag måste ha ordning o reda runt omkring mig annars kan jag..

Leia rullade från mage till rygg! var tvungen att gå och heja på henne, så duktig. Snart kommer hon inte göra annat är rulla.

JA, annars kan jag inte gå och sova. Så städning är det som gäller nu. Sen sova. Sen gooosa och busa. Och antaligen dreggla en del :) Leia alltså. Inte jag.


Allmänt | 2 k o m m e n t a r e r


Här sitter vi!

Postat av Johanna den 2010-04-09 08:31:50Här sitter vi och laddar inför en morgonpromenad. Jag börjar få lite panik inför kommande vår nu, snart kan jag inte längre gömma mig i min stora jacka utan man ska glatt springa runt i t-shirt. Inget jag längtar till just nu.. Och vågen gjorde en helomvändning och säger att jag gått upp i vikt. Kul..

Så nu ska vi ta oss ut i det gråa vädret, hejaheja!

Allmänt | 4 k o m m e n t a r e r


Nya matbordet

Postat av Johanna den 2010-04-08 21:34:47
Såhär blev det med nya bordet. Väldigt tomt! Men alldeles perfekt sen när Leia vill sitta med vid bordet. Ska även försöka sätta upp någon tavla så det blir mer färg. Och kanske en liten duk? Jag är iallafall nöjd med att vi nu kan röra oss vid matplatsen. Förr var det så galet trångt vid kylskåpet.

Dem här stolarna har vi spanat in på Mio.Vårt hem | 5 k o m m e n t a r e r


Kalas för Emil

Postat av Johanna den 2010-04-08 21:29:08Våra kära mammor och en busig liten Leia som satt o dregglade i sin nya tallrik.


Leia hos farmor.


Leian gillar att slicka på allt! Det gör att man alltid går runt med blöta fläckar på tröjan, hihi.


Leian o faster Cissi. Lillan gillade inte riktigt att det var så mycket folk men när några åkt hem showade hon för oss andra. Det börjar bli dags att köpa en dreggelscarf till damen :)

Allmänt | 2 k o m m e n t a r e r


Hon har hittat hem!

Postat av Johanna den 2010-04-08 15:24:00Nu har Leian lekt klart för idag. Hon kom hem runt 15 och nu sover hon en stund. Vi ska fira Emil ikväll så det är bra om hon är pigg och glad när släkten kommer på besök. Själv har jag spenderat min dag med att fixa våra matbord, plocka isär och plocka ihop. Ska visa er bilder på hur det blev ikväll, vi fick hur mycket plats som helst i köket! Mycket efterlängtat!

När Leian nu ligger o sover tänker jag slappa. Jag har så ont i kroppen, speciellt i ryggen. Får flashbacks från graviditeten då jag varken kunde gå, stå eller sitta utan förbannat ont i ryggen. Usch. Ställde mig dock på vågen förut och den gjorde mig lite gladare. Hoppas på ett bra resultat på måndag!

Allmänt | 7 k o m m e n t a r e r


Hon är borta!

Postat av Johanna den 2010-04-08 09:29:33Min bebis är borta! Jag har lämnat bort henne. Till farmor. Så nu sitter jag här o äter frukost. I lugn o ro. 4 månader sen sist.

Jag ska passa på att bada sen, det var ett halvår sen sist. Och då hade jag en stor mage som inte kom under vattenytan. Herregud, att det redan gått 4 månader. Vad mycket som hänt! Man tänker på vad Leia lärt sig, hur vi är tillsammans o allt känns så bra. Vi är så nära och vi förstår varandra. Det kunde jag inte påstå första månaden då jag var livrädd varje gång hon var vaken.

Och jag mår bra! För fyra månader sen trodde jag att mitt liv var slut, jag skulle aldrig kunna vara bland andra människor. Jag skulle aldrig bli människa igen. Men tji fick jag! Jag har inte ont längre, jag kan gå, stå, sitta, röra mig obehindrat. Jag har läkt perfekt! Och jag behöver inte gå tillbaka till sjukhuset för mer undersökningar, det är klart!

Nej, bort med datorn och njuta av tiden ensam. Helt ensam. Gud så skönt! Tror Leian tycker om det lika mycket, hon får ju umgås med sin farmor. Hon behöver nog också lite variation :)

Allmänt | 13 k o m m e n t a r e r


Grattis mina älsklingar

Postat av Johanna den 2010-04-08 05:47:40Allmänt | 7 k o m m e n t a r e r


Vårtjej

Postat av Johanna den 2010-04-07 16:44:56
Nu har jag och min lilla vårtjej varit ute o gått en timme. Hann även med att handla och herregud vad tung vagnen blev då. Så nu sitter jag här med ont i ryggen. Hämtade även ut ett litet paket, anar att det är napparna. Spännande! Snart kommer min syster + son på besök. Trevligt! Senare kommer även Leias favoritfarbror och faster :)

Tack för era kommentarer på föregående inlägg. Man kan inte låta bli att ta åt sig eftersom min blogg beskriver mitt liv. Och är det något ni tycker saknas, som presentation (som jag nu lagt till), så får ni absolut säga till. Svårare än så är det inte :)

Allmänt | 25 k o m m e n t a r e r


Svårt att hålla tyst

Postat av Johanna den 2010-04-07 13:43:18


Ibland måste man läsa sånt man helst sluppit. Har man inget vettigt att skriva kan man lika gärna hoppa över det. Det här är MIN blogg, om mitt liv och min dotter. Den är precis som alla andra mammabloggar. Varken mer eller mindre. För främst handlar den om Leia, även om jag ibland skriver om helt annat.

Därför tar jag illa upp när nån, toppjournalist va,  ger min blogg massa kritik i onödan. Vill man inte läsa eller inte fattar den så är det helt okej att inte komma tillbaka. Ingen av mina läsare har följt mig från början och ändå verkar ni förstå rätt tydligt vad  den handlar om. Om inte, kolla headern. Mitt liv som mamma med Leian. Punkt slut.

Jag tipsar om bloggar ibland. Bloggar jag gillar! För är inte det var bloggtips handlar om? Inte fan länkar jag till en blogg som jag inte gillar, som jag känner att jag behöver gnälla lite om.

Jag överreagerar, jag vet. Men jag har o är inget annat än snäll och förstår inte varför någon känner att jag behöver få lite kritik. Inte okej. Jag har inte bett om att bli nåt jävla bloggtips.

Idiot.

Allmänt | 15 k o m m e n t a r e r


Förändringar i lägenheten

Postat av Johanna den 2010-04-07 10:49:47
Köket
Vårt stora matbord ska byta rum och här kommer vi ha ett mindre, vitt bord med plats för två personer. Här ska även Leias matstol stå så vi behöver absolut mer plats. Detta bord passar inte alls i vårt kök eftersom det tar så mycket yta. Ska tillägga att vi köpte det till vår förra lägenhet där det passade perfekt.Sovrummet
Här är den satans byrån jag höll på med igår. Nu är den äntligen klar (med en hel del hjälp från karln). Den ska få ta över platsen där våran crosstrainer står. Det blir aldrig av att man tränar regelbundet på den så nu får den flytta ner i källaren ett tag.

 

Vardagsrummet

Äntligen ska denna fula möbel ut! Här ska det stora matbordet stå så kanske vi kan sitta vid det och äta lite mer istället för att sitta i soffan :)


Vårt hem | 0 k o m m e n t a r e r


Jag borde ha njutit mer

Postat av Johanna den 2010-04-07 09:46:10När Leian var 3 månader kom dessa små gurgel-ljud. Så gulliga så. Men vet ni? Jag borde ha njutit mer. För nu håller hon på att upptäcka sin röst vilket innebär att hon ligger och skriker mest hela tiden. Och skriker hon inte, ligger hon och viskar. Lite mer behagligt för mina öron.

Imorgon blir hon 4 månader och vår älskade pappa&sambo blir 23 år. Detta innebär att vi ska börja lite smått med smakportioner till lillan och att det kommer lite gäster för att fira Emil. Så idag ska här städas så att man slipper skämmas.

Vi är mitt uppe i en uppdatering av lägenheten, vi var ju som sagt och köpte nya möbler på IKEA i måndags. Byrån jag kämpade med igår är nu klar och ska bara ställas på plats men vårt nya matbord står fortfarande i kartong. Ska visa er med bilder sen. Nu ska jag ta tag i det här och städa upp så gott det går.

Ha en bra dag! ♥

Allmänt | 4 k o m m e n t a r e r


Godmorgon!

Postat av Johanna den 2010-04-07 07:17:57


Va kul att nästan 600 människor kikade in igår! Nu sitter jag här med en liten tjej som precis lärt sig att skrika. Så hon skriker. Högt. Det är tydligen skitkul. Mindre kul för Emil. Nu måste jag stänga in oss i Leias rum för att han ska få sova. Jäkla busunge!

Allmänt | 3 k o m m e n t a r e r


En sen promenad

Postat av Johanna den 2010-04-06 19:39:25


Vi har nu vart ute på en sen promenad. Leian har skrikit hela eftermiddagen så jag har huvudvärk och är rätt trött. Anar att det är en liten fas nu, en härlig sådan. Man kan ju inte alltid vara glad :)

Bjuder på lite bilder från en annan promenad. En varmare och skönare sådan.


Vi började på Kila Möbler där vi tittade på utemöbler till vår balkong. Hittade tyvärr inget som passade oss. Har ni nåt tips på var man hittar bra små möbler?


Sen tog vi oss en liten sväng i det otroligt fina vädret. Här är vår nya vagn, Leia ligger där och Emil är han i svart.


Nu kanske inte det syns men det är världens bäck här. Massor med vatten. Så vårigt!Sen bjuder jag på denna, en sur Leia. Lika jäkla söt för det! :)

Allmänt | 12 k o m m e n t a r e r


Fint till Leian

Postat av Johanna den 2010-04-06 14:38:13


Det här beställde jag från Zillstar där jag vunnit ett presentkort på 500:-. 2 bodys och ett bäddset.Vann två jättefina nappar hos Louise. Nu hoppas vi att Leia gillar dessa, för dom är ju hur läckra som helst! :)

Allmänt | 14 k o m m e n t a r e r


Jävla IKEA!

Postat av Johanna den 2010-04-06 10:08:57Såhär jobbar vi. Mamma hamrar och skruvar och Leia ligger och provar hur högt hon kan skrika i våran säng. Kanon! Nu ser det dock annorlunda ut. Leian har somnat och jag sitter här, i soffan, förbannad!! För visst är det fan omöjligt att sätta ihop en ikeamöbel utan hjälp från en karl?! Nu har jag fastnat och jag måste ha hjälp. Hur fasen tänker ni ikea?! Ska inte en liten ensam stackars mamma kunna köpa fina möbler?!

I eftermiddag ska vi ut och gå. Hoppas att en liten sol kommer fram tills dess. Och hoppas att vi får ihop den satans byrån idag. Så ska jag visa er den. Så fin! Håller även på att tvätta, det är tydligen min syssla här hemma.

Allmänt | 11 k o m m e n t a r e r


Vilken lycka!

Postat av Johanna den 2010-04-06 04:11:51Allmänt | 17 k o m m e n t a r e r


Tävlingar

Postat av Johanna den 2010-04-05 19:19:44
"Jag är med om utlottningen om ett hemligt paket, värde 500kr från MinPluddeVutt hos Tant Ulrika!"Jag tävlar hos BeckaHBitcH.se om en valfri skötväska från Willvin
Tävla HÄR du också!Jag tävlar om en Tensonjacka hos En mammas dagbok. Tävla här du med!

”Jag tävlar om ett valfritt Barntryck (21×30 cm) från StudioNele – var med och tävla hos Carolina du också!””Jag tävlar om en valfri canvas med eget motiv till ett värde av 600 :- med fri frakt från Canvastavlan.se hos Carolina – var med och tävla du också!”
Jag tävlar hos BeckaHBitcH.se om ett presentkort på hela 500 kr hos Kid Rox
Tävla HÄR du också!


Allmänt | 7 k o m m e n t a r e r


En måndag på IKEA

Postat av Johanna den 2010-04-05 18:41:22
Fröken Bus hade turen att få slippa IKEA och istället spendera tid med sin farbror och faster. Mycket kul för henne. Jag och Emil åkte mot IKEA och tro det eller ej, vi var inte ensamma. Hur mycket folk som helst! Dessutom är väl 40 % av alla som besöker IKEA gravida. Var man än tittar ser man en stor gravidmage. Jag vill ocksååå.. om sisådär 5 år :)Den här hallbänken fick jag nästan ihop själv. Två skruvar var Emil tvungen att hjälpa mig med. Bittert. Jag som var så nära! Det blev denna, en byrå och ett matbord köpt idag. Plus lite grejer så att vi kan börja barnsäkra här hemma och skedar nu när Leian ska få prova på lite mat.Före och efter. Vi ska köpa några dynor att ha på bänken så det blir ännu mer hemtrevligt. Kan Leian sitta där när vi ska ta på henne skorna. Så mysigt!Nu ska vi bara försöka hitta något att ersätta den här otroligt fula hatthyllan med. Vi har en mindre hatthylla i förrådet men den är så liten. Ska se om jag kan komma på nåt bättre.

Vårt hem | 0 k o m m e n t a r e r


..

Postat av Johanna den 2010-04-05 08:27:32Vikt: 58.7 kg (-0.5 kg)
BMI: 22.1

Nej, nu är det dags att ta tag i det här. Mer motion, mindre godis. Ett halv kilo är inte okej. Eller jo, det är det med tanke på vad jag ätit i veckan. Ajabaja! Denna vecka ska det tränas och förhoppningsvis komma ner ett kilo till. Glad att det iallafall går i rätt riktning. Hade lika gärna kunna gått upp ett kilo efter denna vecka. Det är en sån skön känsla att dra på sig sina gamla jeans och dem sitter fasen bättre o bättre. Snaart så.

-6 kg på en månad. Ändå rätt okej.

Träning och hälsa | 8 k o m m e n t a r e r


Aamen vafan...?!

Postat av Johanna den 2010-04-05 07:57:00


Vaknar och ser detta


Aamen vafan.. Idag kan jag nog glömma IKEA.
Nu ligger jag & leian o tittar på Saltkråkan, mysig morgon :)

Allmänt | 6 k o m m e n t a r e r


PåskLeia

Postat av Johanna den 2010-04-04 21:54:02| 2 k o m m e n t a r e r


Senaste dagarna

Postat av Johanna den 2010-04-04 18:45:42Lite av det Leian fick i påskägg. En hink med lite grejer av sin mormor och en söt body av moster&familj. Sen fick hon mat av den andra mostern, pengar av morfar och ett litet gosedjur av min mormor&morfar. Nu har vi varit borta på middag varje dag sen i fredags. Det ska bli skönt att spendera lite tid hemma nu, i lugn o ro.


Här är det jag handlade idag. 4 st Iittala-ljuslyktor, 2 st ramar från Åhléns, 2 st randiga kuddar från Karlssons och en massa blommor från Blomsterlandet. Har ni tänkt på vad mycket fint man kan hitta i blomaffärer? Dom har ju mycket smått och gott faktiskt.


Dagens bilder. Vi var hemma hos min pappa och grillade. Så firar vi påsk! Finsk påsk kanske. Leian toksomnade i bilen så nu tar hon en powernap, sådär lagom sent. Men så kan det bli när man är borta.

Imorgon funderar vi på att åka till IKEA och kolla på lite möbler. Vore smidigast utan Leian, men vet ni hur jobbigt det är att lämna bort henne? Det gör ont i mitt hjärta. Så vi får se hur det blir med den saken. Nu ska jag umgås med min kära sambo.

Allmänt | 4 k o m m e n t a r e r


Vilken söndag!

Postat av Johanna den 2010-04-04 13:57:21


För visst är det söndag? Förvirrande..

Jag har iallafall varit och shoppat. Nya ljuslyktor, kuddar, blommor och ramar. Var riktigt kul att komma iväg på egen hand medan Emil var hemma med Leian. I eftermiddag ska vi till min pappa och fira påsk med lite grillning. Har ju hur mycket som helst att skriva om men det får helt enkelt bli ikväll.

Blir dåligt bloggande här, men hos er också ser jag! Jag behöver alltså inte ha dåligt samvete, hihi. Hoppas ni har det jättebra och njuter av denna underbara dag! Vi hörs ikväll!

Allmänt | 1 k o m m e n t a r e r


Lite hjälp här tack!

Postat av Johanna den 2010-04-03 21:28:01


Vi hann aldrig riktigt bo in oss innan Leian kom och därför känner jag nu att jag inte trivs alls. Vi har inte brytt oss om hur allt ser ut. Inget på väggarna, alla möbler står där dem "förväntas" stå. Det enda vi gjort iordning hyfsat än är Leias rum och där spenderar vi ju inte alltför mycket tid nu.

Men nu behöver jag hjälp. Var köper ni era inredningsgrejer? Från någon bra webshop eller riktig butik? Ge mig namn här nu!

Allmänt | 6 k o m m e n t a r e r


Dag ett avklarad

Postat av Johanna den 2010-04-03 07:35:09


Igår var vi hemma hos min mamma o åt. Leia var lite småsur hela tiden vilket tog på humöret. Inatt sov hon hela natten så anar att hon själv var rätt trött efter allt skrik. Idag ska vi till Emils föräldrar o äta. Hoppas på att roligare humör då. Antagligen var hon mest sur för att det var så mycket folk, det är inte riktigt Leias grej.

Just nu ligger hon på golvet och pratar. Och vänder sig såklart. Det har hon även börjat göra i sin säng. Igår tog vi ut vår nya vagn och jag är nööjd. Liten och jäkligt smidig.

Allmänt | 2 k o m m e n t a r e r


Lilla vännen

Postat av Johanna den 2010-04-02 12:30:49Vår lilla tjej har nu sovit hela förmiddagen och vägrar vakna. Fast det är bara bra om hon är utvilad när vi ska bort i eftermiddag. Väntar nu på att Emil ska komma hem så att jag kan duscha och göra mig iordning. Min syster kommer innan och sällskapar med oss bort. Vi tänkte vara duktiga och gå och faktiskt ta nya vagnen. Men lillan får nog ligga i den. Ska bli spännande och känna hur det känns att köra den.

Jag har även förstått varför folk kallat Spotify för deras "bästa vän". Helt galet vad man kan hitta roliga, gamla låtar att lyssna på. Den har stått på här hela tiden, helt underbart med musik.

Allmänt | 4 k o m m e n t a r e r


!

Postat av Johanna den 2010-04-02 08:32:35Allmänt | 5 k o m m e n t a r e r


Torsdagens bilder

Postat av Johanna den 2010-04-01 21:51:13
Såhär har vi det nuförtin. Man lämnar Leia enligt bild ett och man hittar henne som på bild två. Jämt! Spelar ingen roll om hon är arg eller ledsen, hon rullar runt ändå. Kul grej!På eftermiddagen kom några kompisar på besök och träffade Leisan för första gången. Det var jättekul att se dom igen! Och Leia tyckte att dom var rätt kul, även fast man måste vara liite svårflörtad med nya människor :) Sen blev det mys en stund innan vi åkte och handlade med Emil. Självklart var vi ute i sista stund när det gällde påskägg o dess innehåll. Man ska aldrig göra nåt klart alltför lång tid innan.För ett tag sen fyndade Empan denna mössa på Åhléns för 10kr. Så idag tvingade jag Leia att ha på sig den. Va tycker ni - HISS ELLER DISS? Kan tillägga att inte ens Emil gillade den.Påvägen hem hämtade jag upp ett paket som kommit. Det var min vinst från prylstaden, en högtalargris! Hur söt var den inte dåå? :)Tillslut blev det lite pappamys och det kanske blir mer inatt. För det är en pappanatt och jag ska äntligen få sova. Jag är bortskämd med att sova känner jag och därför blev allt så fel när vi var uppe inatt. Ladda inför helgens påskfirande. Mys ♥

Allmänt | 5 k o m m e n t a r e r


Snurra hit, snurra dit

Postat av Johanna den 2010-04-01 11:56:10Såhär busig ser min lilla tjej ut när hon rullat från rygg till mage. Rätt stolt över sig själv. Det finns inget stopp på detta rullande. Hon rullar hela tiden. Och hon lyckas alltid rulla ut på kanten av filtarna. Inatt var det återigen en mammanatt och Leia firade det med att vakna kvart i två. Sen tog det sin tid att somna om så jag fick snällt vika tvätt kl 3 på natten. Lagom uppskattat! Men hon var tyst och snäll så ett steg i rätt riktning.


Idag är vi båda glada eftersom vår favoritkille jobbar sista dagen idag och är sen långledig. Det ska bli så himla mysigt att ha hela familjen samlad några dagar. Tror Leia kommer gilla det väldigt mycket! Ni ska se hur hon skiner upp när Emil kommer hem på lunchen och efter jobbet. Han är efterlängtad!

Allmänt | 8 k o m m e n t a r e rTill bloggens startsida


J O H A N N A

Du har hittat ännu en mammablogg!
Jag som skriver denna heter Johanna och har hunnit bli 22 år, är sambo och mamma till världens finaste prinsessa. Är otroligt svag för Kent, fredagsmys och vit inredning..

KONTAKT johannavictoria_@hotmail.com

♥ ♥ ♥
L E I A
född 8 december 2009

Efter en jobbig start i livet så njuter vi nu av varenda minut med varandra! På Leias topp-3 lista hamnar att lära sig gå, synas och göra allt man inte får.♥ ♥ ♥Sist postat

Alltid skönt med sovmorgon!
Nu vet jag allt om dig minsann
Tyst och skönt
Jag får inte nog
Så skönt!
Vad är det för fel på mig?!
Mitt i natten
Problem, problem
Äntligen kan jag!
En tisdagKategorier

Allmänt
Bilder
Frågor och svar
Graviditeten
Mammabloggar
Nytt
Testar
Tips
Träning och hälsa
Tävlingar
Video
Vårt hem♥ ♥ ♥2 0 1 1
Januari · Februari · Mars · April
Maj · Juni · Juli · Augusti · September
Oktober · November · December2 0 1 0
Maj · Juni · Juli · Augusti · September
Oktober · November · December